61. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dinleyip puan verebileceklerimi kaydetmistim elektrikler gitti, sarjim da bitiyor. Gelince atarim

Puanlar gönderilmiştir.

Klişeye yakın bir play-list olmuş diyebilirim. Güzel şarkılar var. Baldır var, sağlam alt yapılı şarkılar da var.

Bu hesap yeni ama üç yıldır buradayım, katıldıklarım arasında en kötü listeydi bence.
Herkese başarılar :)

Sallayarak oy verilecekse bizde öyle yapsaydık ne mantığı kaldı o zaman ?

Bensiz şike yapılmış diyorlar yaptırmam. :D

O yüzden rahat olunuz bundan sonra ki kısa sürede dibine vurulacaktır o ayrı. :oley:

2 tane şarkıcı var ki görmekten ben bıktım millet girmekten bıkmadı. :)

Bir tanesine listenin vasatlığı sebebi ile puan verdim ama diğeri artık kusura bakmasın. Yeter gayri.

Bana diyorsan hepsini dinledim ben. Sadece gelişine oy verdim begenmedim. Hiç dinlemeden veriyorsam Can Uz olayim:asd22:

Gelişine oy verdim nedir :D

Bu zihniyet yüzünden yarışma gelişmiyor işte

Yazıklar olsun

Son düzenleme:
Evet liste kötü hakikaten. Yalnız kötü diyen demeyen herkesin katkısı var bunda. Sonuçta bu listeyi bizler oluşturuyoruz. Bazen Eurovision' da dibe vurulan listeler oluyor. Bu da onlardan birisi. Listede 3 tane sivrilen parça var. Onların dışında puanlamada öne çıkacak pek bi şarkı yok.

Birazdan bende puanlamayı gönderirim.

Burak kardeşimden aldığım son bilgiye göre Alpay'ın bu yarışmada şampiyon olma ihtimali MHP'nin tek başına iktidar olma ihtimaline beraberdir.

Burak kardeşimden aldığım son bilgiye göre Alpay'ın bu yarışmada şampiyon olma ihtimali MHP'nin tek başına iktidar olma ihtimaline beraberdir.

Obaaareyyy. :D

O zaman kesin şampiyonum. Yanlış anlama MHP'nin iktidar olayında haklısın ama sen diyorsun bunu Aslan'ım. :D

MHP bile tek başına iktidar olursa şaşırmam artık.

Acun Firarda zamanlarında çalan bir şarkıya denk geldim yahu. Acayip geçmişe gittim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt