61. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kedi lobisi raad olsun :nargile:

Aslan ne demek somut başarısı yok lan ? Kapı gibi 2.'liğim var :P

6. @Mehmet Arslaner

Dün gece beni tehdit ederek, zaten mercimek kadar olan şampiyonluk şansını da kaybetmiştir. Kendisi kedi lobisinden önce pırlanta gibi bir ağabeyimizken, kedi lobisinden sonra adeta şuurunu kaybetmiştir. B. Arda Aycan'ın nazi kedi ideolojisini gereğinden fazla benimsemiş, “kedilerin kedilerden başka dostu yoktur” cümlesini hayat felsefesi haline getirmiştir.

İşaretlediğim bölümde baya gerildim, masayı kemirmeye hazırlandım ki beklediğim şey değilmiş... Zaten mercimek kadar aklı yok yazdın sandım. :D

Hayatınızda Caro gibi sanatçı mi dinlediniz be?

Vicdansızlar!

Hakkını yediniz yine...

(Ben şimdiden giderimi yapayım da sonuç az buçuk belli oldu) :asd22:

24. @Erman Türker

Karanlık yarışmacılarımızdan bir diğeri. Kendisi benim en eski dava arkadaşlarımdan biri olsa da, sonradan paralel yapının bir parçası olduğu ve aramıza sızdırıldığı ortaya çıktı. Eurovision tarihini Alpay kadar bilmese de, Eurovision'un işleyiş şeklini en az Alpay kadar iyi biliyor. 3 şampiyonluk görmüş, bal porsuğu lobisinin en etkili elemanlarından biridir. Son zamanlarda düzenlediği yarışmalarla da nam salmıştır. Dün geceki @Güray Ataman faciasının zanlılarından biridir. Forumun derin admini @Hasan Hüseyin Albayrak 'la da bağlantıları olduğu ihtimal ediliyor. Erman Türker için diyebileceğim tek söz var “Sakın denemeyiniz!”
:38573:

Sanırsam bu görsel ve sözel şölen tadındaki yarışma açıklama merasimi 3 gün 3 gece sürecek :)

Şampiyonluğum nerde yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt