61. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an playlistteki en sağlam şarkıyı dinliyorum.

O ses, o enstrümanlar, o sanatsal kalite... Adeta çölde bir vaha gibi.

Şarkı isimleri ilk sayfaya eklendi. Düşün artık lan yakamdan. :D Bitmiyor bi türlü istekleriniz. Nerden bulaştım lan bu işe. :D Tövbe ettireceksiniz yeminle.

Yolladim puanlari arkadaslar. En az sike yapan kisi kazansin diyelim, bu da ben olduguma göre hayirli ugurlu olsun sampiyonlugum :):)

Şike mi ne şikesi şike ne arar la yurovizyonda ben devamlı katılımcığım biz yarışmak için geliyoz buraya şike olarak bize gelmez o işler

Şu an playlistteki en sağlam şarkıyı dinliyorum.

O ses, o enstrümanlar, o sanatsal kalite... Adeta çölde bir vaha gibi.
Şu an playlistteki en sağlam parçayı izliyorum.

O baldır, o bacak, o çatal kalite... Adeta çölde bir vaha gibi.

Arkadaşlar paslaşalım ;)

Puanları yarın 19:59 gibi göndereceğim.

O zamana kadar tekliflerinizi iletebilirsiniz 4, 7 ve 10 hariç tüm puanlarım uygun durumdadır.

Şarkıları sonuna kadar dinleyip, puanlamaları da adil yapalım. Baldıra, kanat ve bonfileye aldanmayalım. Müziğe odaklanalım. Bu şarkı benim de olabilir yanlış anlaşılmasın. Strateji yapmayalım. Şike hiç yapmayalım. Bana da 12 puan vermeyi unutmayalım.

GT-I9300 Tapatalk

Parçayı bırak kendisini bile çaldım antika niyetine bir köşeye koydum :D :D

Yavaş koy gardaş, öyle süs kılıçlarıyla oynamaya benzemez bu iş... Yatağan'ı kınından çıkarttırma :D

Şaka bir yana derece yapamazsam hepinizle ayrı ayrı görüşeceğiz, kusura bakma abi @B. Arda Aycan seninle de görüşeceğiz sen biliyorsun ne yaptığını yazmama gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt