61. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Liste genel olarak vasat olabilir ama şarkım gayet güzel.

Puan gelmezse bundan Aslani sorumlu tutarim. Bu listede ilk 5'e girememem skandal olur.

Açıklanırken maçtan sonra burası yıkılacak bu gidişle çok garip beyler çok :D hele maçta yenilirsek esc yüzünden ban yiyen çıkar mı acep :D :D

Benim yarışmalarımda skandal hep olmuştur. :D Olacaktır da. Ben reklamın iyisi kötüsü olmaz felsefesini savunan biriyim.

Ama şike asla olamaz! Varsa bile bu yarışmacıların kendi aralarında yaptıkları şikedir.

Şüphesiz biz bulaşmadık kuşkunuz olmasın zaten,o işlere abimle girmeyiz !

12.Puanlar sonrası süpriz bi isim 0 puanda çok şaşırtıcı (!)

Ben de şöyle söyleyeyim yarışmada küme düşürülme gibi bir kural olsaydı en az 6-7 yarışmacı küme düşürülürdü. Yarışmanın bu şekilde biteceğini zannetmiyorum açıkcası. Burak kardeşimle şu anda şike puanlamaya yansımış mı yansımamış mı diye toplantı halindeyiz. Eğer yansımışsa yarışma iptal olacaktır beyler.

Ben de şöyle söyleyeyim yarışmada küme düşürülme gibi bir kural olsaydı en az 6-7 yarışmacı küme düşürülürdü. Yarışmanın bu şekilde biteceğini zannetmiyorum açıkcası. Burak kardeşimle şu anda şike puanlamaya yansımış mı yansımamış mı diye toplantı halindeyiz. Eğer yansımışsa yarışma iptal olacaktır beyler.

Ciddi misin lan? Çok mu strateji var.

17.Puanlar sonrası hala puan almayan 1 kişi duruyor :D çok şaşırtıcı bir isim
kalanına maçın devre arasına bakiceğim :)

İnsan dönüp dönüp bidaha bakıyor , lan bu nasıl 0 çeker buraya kadar diye

Kedi lobisi yine yaptı yapacağını desene

Strateji hep olmuştur ama bu sefer açık bir şike vakası yakaladık. Bazı yarışmacılar özelden şarkılarını açıklayıp birbirlerine 12 puan vereceklerine dair söz vermişler. :(

Öyleyse neşteri direk olarak vurun kardeşim.

Kim olursa olsun diskalifiye+ men cezası alması lazım.

ESC' ye şikeyi BPL getirmiştir. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt