Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.414
- 5.356
- 1.873
bu forumda şike kelimesi geçmemeli :38573:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam bir aziz y. açıklamasıESC' ye şikeyi BPL getirmiştir.![]()
Ben de olabilirim kardeşim belli olmazÇok mutsuzum lan. 17 de 0 çeken şarkı benim galiba.![]()
Ben de olabilirim kardeşim belli olmaz![]()
![]()
Ciddi ciddi şike mi yapılmış ? Eğer öyleyse yuh diyorum başka bir şey demiyorum, terbiyesizlikten başka bir şey değil.
Ciddi ciddi şike mi yapılmış ? Eğer öyleyse yuh diyorum başka bir şey demiyorum, terbiyesizlikten başka bir şey değil.
Olmaz birşey olmaz. Bi 10-15 metre sürebilirsin de saylanmaz o :asd22:Arabaya bindik anahtarı kontağa taktık ama çevirmedik. Bu şike mi oluyor yani?
Yahu bi sakin ol Mehmet. Akıllarınca heyecan katıyor Aslan'la Burak. Hepsi ayak oyunu.![]()
Ne bileyim yahu öyle ciddi ciddi yazınca gerçek sandımYalnız bu mesajı attığın iyi oldu başkan, sinirden masayı kemiriyordum durdum şimdi.
Bu arada en az 8 puan bekliyorum senden.
Tahmin ettiğim şarkıysa eğer, maalesef 0 puan Mehmet.![]()
Anlıyorum... Herkes baldır sever olacak diye bir kaide yok tabi![]()
@B. Arda Aycan Dün kesin benim şarkım birinci olacak demiştin, listeyi önce yukarıdan aşağıya, sonra aşağıdan yukarıya doğru taradım, dediğin kadar iddialı bir parça bulamadım. Bilgilerinize sunarım ve arz ederim.
Mehmet sendemi o yollara saptın yavAnlıyorum... Herkes baldır sever olacak diye bir kaide yok tabi![]()