61. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Barış Savaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kıskandın dimi? :D Kabul edin transfer konusunda en güçlü lobi açık ara komodo ejderleri. :D Her iki yarışmacı arkadaşımızdan çok şey bekliyorum. Şampiyonluklar, dereceler kazandıkları zaman nasıl elden kaçırdık diye çok pişman olacaksınız.

Acaba bu değirmenin suyu nereden geliyor? Dün yarışma düzenleniyor bugün transfer yapılıyor :o

Acaba bu değirmenin suyu nereden geliyor? Dün yarışma düzenleniyor bugün transfer yapılıyor :o

Karalama operasyonu başlamış. İkisinin de bonservisi yoktu. Karın tokluğuna yarışacaklar. Dolayısıyla herhangi bir para söz konusu değil. :D Siz kendi işinize bakın.

Kıskandın dimi? :D Kabul edin transfer konusunda en güçlü lobi açık ara komodo ejderleri. :D Her iki yarışmacı arkadaşımızdan çok şey bekliyorum. Şampiyonluklar, dereceler kazandıkları zaman nasıl elden kaçırdık diye çok pişman olacaksınız.
Ne kadar Hamza Hamzaoğlu bir post.

Tapatalk

Çağrı ile son aşamaya geldik iş imzaya kaldı, fiyat yükseltmeyelim lütfen :P.

Şimdiye kadar transfer ettikleriniz çok büyük başarılar getirdiler lobinize zaten :D

Hazır mısınız ESC Ahalisi?

Aslan Türkoğlu buradan Tesekkürlerimi iletmek isterim. Komodo Ejderleri Avrupada taninmis bir Camiadir ve Türkiyenin de en büyügüdür . Bundan dolayi Bu Takimda olmam imkani saglayan Sayin Türkoglunu tekrardan Tesekkür edip yeni camiamda ve o kutsal Formaya altinda büyük Zaferler getirecegimize Taraftarimiz süphe etmesin.

Arti eklemek istedigim sey, Bu Camia evlatlarina iyi bakan bir camiadir ve umarim kendimi cabuk adapte edip Takimin öz evlatlarindan birisi olup Bu Takimda efsane olmak istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt