61. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Barış Savaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak Karaduman

Büyük Kaptan
h7znozzc.png

Sonuçları açıklamaya başlıyoruz. Toplaşalım Beyler :) Hatta mümkünse konuyu gören bu mesaja layk atsın ki çoğunluğu yakaladık mı hemen başlarız :)
Can BÜYÜK @Uğur İz @B. Arda Aycan @Teoman Eraslan @Ahmet KOLKOPARAN @Mehmet Arslaner @Eray ÖZTÜRK @Bariş Savaş @Murat Kayanda @Can Uz @Yasin Yıldırım @Çağrı Yüce @Vasfi Vural @Fuat Ölmüşgillerden @Burak Erdem @Sergen Sürmeli @Yavuz Odabaş @Ali Ozer @Doğu Alkan @Musap Aydinli @Cenk Yelkenci @Alpay Asma @Tuncay Van @Erman Türker

Son düzenleme:
Evet beyler. Hepiniz merak ediyorsunuz değil mi? Acaba kim şampiyon oldu? Ne yalan söyleyeyim ben de merak ediyorum. Çünkü inanın bilmiyorum.

Önce şu anda "Eurovision başlığı temsili" gifimizi görelim. Daha sonra 24 yarışmacı hakkında çok flaş bilgiler paylacağım. Hazır mıyız?

Başlıyoruz!

PsRJU.gif

Önce yarışmacıları tanıyalım. Kim kimdir?

1. @Can BÜYÜK

En son 48. Yarışmada şampiyon olan Can, o gün bu gündür tabiri caizse nal topluyor. Yarışmada bağımsızlığını sürdüren ve hiçbir lobi üyesi olmayan ender yarışmacılardan biridir. Kendisi tüm lobilerin ana transfer hedefidir. Onu transfer etmeyi başaran lobi şüphesiz ki, bir çilek transfer yapmış olacak.

2. @Uğur İz

Kedi lobisi alt yapısından yetişen Uğur'un lakabı “Yerli Messi” 18 yaşında olmasına rağmen 3 şampiyonluğu bulunuyor. B. Arda Aycan'ın en büyük veliahtı. Yarışmada kendiden başka kimsenin başarılı olmasını istemeyen Alpay Asma'nın da en büyük düşmanı.

3. @B. Arda Aycan

Yarışmanın tartışmasız en başarılısı, kedi lobisinin kurucu başkandır. Bir dönem yarışmalara ara verse de, huylu huyundan vazgeçmezmiş. 8 şampiyonluğu bulunmasına rağmen, adam her yarışmaya yine aynı ciddiyetle katılıyor. Kısacası büyük profesyonel. Lakabı “Baldır Arda” olan bu değerli ağabeyimiz bakalım 9. Şampiyonluğuna ulaşabilecek mi?

4. @Teoman Eraslan

O bir doktor. O bir plastik cerrahi uzmanı. Ağzınız mı yamuldu? Burnunuz gergedan burnuna mı benziyor? Hiç merak etmeyin. Ve kendinizi doktor Teoman'ın sihirli ellerine bırakın. O aynı zamanda bir komodo ejderi üyesi. Yarışmalarda şu ana kadar arzu ettiği başarıları elde edemese de, kendisinden hala büyük bir patlama beklenmekte. Bakalım o patlamayı bu yarışmada yapabilecek mi?

5. @Ahmet KOLKOPARAN

Kendisi yarışmanın son şampiyonu. Dolayısıyla zafer sarhoşu. Kedi lobisinin bir diğer kurucu başkanıdır. Aynı zamanda yarışmanın en yaşlı üyesi. Buna rağmen biz gençleri tabiri caizse donunda sallar Ahmet abi. Zannımca kendisi artık yarışmayı çözmüştür. Hangi şarkıların başarılı olma ihtimali daha fazla, biliyordur. Kısacası Ahmet abi için asıl Eurovision bundan sonra başlıyor bence.

6. @Mehmet Arslaner

Dün gece beni tehdit ederek, zaten mercimek kadar olan şampiyonluk şansını da kaybetmiştir. Kendisi kedi lobisinden önce pırlanta gibi bir ağabeyimizken, kedi lobisinden sonra adeta şuurunu kaybetmiştir. B. Arda Aycan'ın nazi kedi ideolojisini gereğinden fazla benimsemiş, “kedilerin kedilerden başka dostu yoktur” cümlesini hayat felsefesi haline getirmiştir.

7. @Eray ÖZTÜRK

Kendisi bir kader kurbanıdır. Dava adamı olduğunu, hayatını komodo ejderlerine adadığını gören Derin GSC, kendisini moderatör yaparak üyesi olduğu lobiyle karşı karşıya bırakmıştır. Maalesef kendisi de bu oyuna alet olmuş ve lobiyi terketme kararı almıştır. Ama kurucu üyelerimizden olduğu için kapımız ona her daim açıktır. Yarışma konusuna gelecek olursak, kendisi daha çok düzenlediği yarışmalarla ünlüdür. Bu yarışmada şampiyon olacağına ya da ilk 3'te yer alacağına pek ihtimal vermiyorum.

8. @Bariş Savaş

Kendisinin resmi olarak başkanı olmasam da, hala bana büyük başkan der. O yüzden severim Barış'ı. Aynı zamanda iki şampiyonluğu var. Kedi lobisinin başarılı üyelerinden biri. Fakat asla fanatik lobicilik yapmaz kendisi. Lobi üyesi olup da bu kadar tarafsız kalmaya çalışan ender üyelerden biridir. Yani gelecek zamanlarda kendisini diğer lobilere transfer olmuşken görürseniz şaşırmayın.

9. @Murat Kayanda

Bal porsuğu lobisinin eş başkanlarından biridir. Hatta Ozan abinin uzun süredir sırra kadem basmasından dolayı şu anda en yetkili bal porsuğu üyesidir diyebilirim. Buna rağmen kendisi sevilen yarışmacılardan biri. Zira strateji yapmayı pek sevmez. Sıkı bir Quuen hayranıdır. Hatta zamanında Quuen'in 2-3 şarkısı dışında efsane şarkısı yok dediğim için bana defalarca suikast girişiminde bulunmuş fakat başarısız olmuştur.

10. @Can Uz

Komodo ejderlerinin canıdır kendisi. 52. yarışmada şampiyon olmuş ve o günden bu yana şampiyonluk gören son komodo ejderi ünvanına sahiplenmiştir. Fakat nasıl bir lanetse o gün bu gündür bi daha hiçbir komodo ejderi şampiyon olamamıştır. Bakalım ejderlerin uzun süredir çektiği şampiyonluk hasretini, son şampiyonumuz Can Uz dindirebilecek mi?

11. @Yasin Yıldırım

Şu ana kadar katıldığı yarışmalarda somut bir başarı elde edemedi. Zaten devamlılığı olmayan bir yarışmacı. O yüzden hakkında pek atıp tutmak istemiyorum. Kendisine teklifim yol yakınken komodo ejderlerinin kutsal devrim timine katılması. Komodo ejderleri zaten yıldızların değil, devrimcilerin lobisi.

12. @Çağrı Yüce

Çiceği burnunda yarışmacımız. Devamlılık sağlarsa ilk 5 yarışma neyin ne olduğunu çözemeyecek. Zaten şu an şaşırıyordur. Ne anlatıyor lan bunlar diye. Ama zamanla alışacak ve o da Eurovision'da dönen dalavere, lobi işlerinin bir bağımlısı haline gelecektir.

13. @Vasfi Vural

Eurovision'un eski yarışmacılarından biri. Tıpkı benim gibi hiçbir zaman hakettiği başarıları elde edememiştir. Bir dönem Alpay Asma'nın sağ kollarından biriydi. Kendisi benim yönetici olduğum dönemlerde Alpay ile birlikte yönetime alınmıştı. Daha sonra ben yönetimden ayrıldım. Kısa bir süre sonra Vasfi de ayrıldı. Fakat ne hikmetse Alpay denen adam sanki ödüllendirilerek “Süper Moderatör” tayin edildi. Bu bile Alpay'ın ne kadar karanlık bir üye olduğunu gözler önüne seriyor. Yüce Zeus bizi Alpay'ın şerrinden korusun. Amenna!

14. @Fuat Ölmüşgillerden

Bu arkadaşı görünce nedense içimden “ölmüşlerinin canına değsin” demek geçiyor. Kendisi yarışmanın yenisi, forumunsa muhtemelen eski üyelerinden birisi. Çünkü hiç yeni üye gibi davranmıyor, önüne gelene sanki askerlik arkadaşıymış gibi davranıyor. Bu arkadaşın yarışmadaki geleceği ve akibeti merak konusu.

15. @Burak Erdem

Kendisi benim en eski dava arkadaşlarımdan biri. Yarışmaya yeni yeni merak sardı. Bu beni ziyadesiyle mutlu etti. Çünkü Burak kardeşimin safı bellidir. Bu vesileyle kendisinin bundan sonra komodo ejderlerinin başarısı için ter dökeceğini belirtmek isterim.

16. @Sergen Sürmeli

Eksiden Sergen Dağ, daha sonra Sergen Doğa şimdi de Sergen Sürmeli olarak tanıdığımız, bir dönemler “Süper Moderatörlük” de yapmış, Pique hayranı bir arkadaşımız kendisi. Şu andaki mevcut Eurovisioncular yarışmacı kimliği ile pek tanımasa da kendisi bu yarışmanın en eski üyelerinden biridir. Zira birçoğumuzun yer almadığı ilk Eurovision yarışmalarında dereceleri mevcuttur. Bakalım efsane geri döndü dedirtebilecek mi? Yoksa mazi mazide mi kalacak.

17. @Yavuz Odabaş

O da yeni yarışmacılarımızdan biri. Hakkında pek bilgi sahibi değilim. O yüzden diyebileceğim tek şey var, o da başarılar.
Edit: Kendisi aslında eski bir üye olduğunu açıklamış ama eski hangi üye olduğunu bilmediğim için yorum yok.

18. @Ali Ozer

Yine kedi lobisi ve yine başarılı bir üyesi. 3 şampiyonluğu bulunmakta. Fanatik bir lobici değildir. O yüzden herkesle iyi geçinir. Dalavere işlerine de pek girmez. Başarılı olmasını temenni ettiğim ender rakip lobi üyelerinden biridir.

19. @Doğu Alkan

Kapalı kutu kendisi. Zira daha önce katıldı mı bilemiyorum. Ona da başarılar dilemekten başka diyeceğim pek bir şey yok.

20. @Musap Aydinli

Daha önce bazı yarışmalara katılsa da yarışmanın istikrarsız ve şu ana kadar pek de başarılı olamayan üyelerinden biri. E normal tabii. Bu devirde lobisiz başarılı olmak pek de kolay değil. Kendisini en kısa zamanda komodo ejderlerinin yaz kampına katılmasını teklif ediyorum.

21. @Cenk Yelkenci

Halkın admini. Fakirin dostu, zenginin düşmanı. Aynı zamanda başarılı da bir yarışmacı. 3 şampiyonluk sahibi. Sözde bal porsuğu üyesi olsa da, pek lobi işlerine girmez aslında. Eskiden yarışmalar da düzenlerdi. Sonra “Emrah geldi, mertlik bozuldu” adeta. Uzun bir süre ondan başkası yarışma yapamaz hale geldi.

22. @Alpay Asma

Veee geldik zurnanın zırt dediği yere. Eurovision yarışmasının kara kutusu. Eurovision'da neler dönüyor, kim ne oyunlar çeviriyor, kim kimi satıyor vs merak ediyorsanız eğer, Alpay'ı bi işkence odasına atıp konuşturarak tüm bunları öğrenebilirsiniz. Ama “Sezar'ın Hakkı Sezar'a” adam öyle ya da böyle Arda abiden sonra bu yarışmada en başarılı 2. isim. Aynı zamanda bir bal porsuğu üyesi ama emin olun ki, kendisinin lobi falan umrunda değildir. Alpay kişisel başarısına bakar. Tıpkı kendisi gol atmadığı zaman takımı galip gelse bile mutlu olmayan forvetler gibidir.

23. @Tuncay Van

Komodo ejderlerinin akil adamı. Pek çok yarışmaya katılmıştır ama şu ana kadar en büyük başarısı 40. yarışmada kazandığı 3.lük. Bunun sebebi tamamen iyi niyetli olması ve komodo ejderlerinin asla dalavere işlerine bulaşmamasıdır. Zaten diğer lobilerden en büyük farkımız bu.

24. @Erman Türker

Karanlık yarışmacılarımızdan bir diğeri. Kendisi benim en eski dava arkadaşlarımdan biri olsa da, sonradan paralel yapının bir parçası olduğu ve aramıza sızdırıldığı ortaya çıktı. Eurovision tarihini Alpay kadar bilmese de, Eurovision'un işleyiş şeklini en az Alpay kadar iyi biliyor. 3 şampiyonluk görmüş, bal porsuğu lobisinin en etkili elemanlarından biridir. Son zamanlarda düzenlediği yarışmalarla da nam salmıştır. Dün geceki @Güray Ataman faciasının zanlılarından biridir. Forumun derin admini @Hasan Hüseyin Albayrak 'la da bağlantıları olduğu ihtimal ediliyor. Erman Türker için diyebileceğim tek söz var “Sakın denemeyiniz!”

Bu arada dünden beri yarışmacılar tarafından gelen şike ve rüşvet paraları sonrası Burak kardeşim ve ben.

Edit: Tüm parayı hayır kurumuna bağışladık. O yüzden üzerimize gelmeyin.

lI33a7O.gif

beyler aslan abi gelene kadar 1. puanları serpiştireyim madem misafir geldi heralde :D

1.Oylarımız @Eray ÖZTÜRK abimizden'den geliyor ne diyosun @Aslan Türkoğlu abi eray abimizin puanlarına şaibe defterine yaza dur :D

12 Puan - James Brown - I Feel Good
10 Puan - Patti Smith Group - Because the Night
08 Puan - Joan Baez - Blowin' in the wind
07 Puan - Patricia Kaas - Mon Mec a Moi
06 Puan - Céline Dion - Ne Partez Pas Sans Moi
05 Puan - Tarkan - Kış güneşi
04 Puan - ТИНА КАРОЛЬ - Я все еще люблю(tina karol)
03 puan - Sıla - Tam da bugün
02 Puan - Katrina & The Waves - Walking On Sunshine
01 Puan - Enbe Orkestrası & İlyas Yalçıntaş - İncir

Evet beyler başlayalım. Son olarak dün yapılan bir hatadan dolayı yarışmaya katılamayan Güray Ataman kardeşimi saygı, özlem ve hasretle analım lütfen.

2.Puanlarımız Sergen Sürmeli 'den geliyor şaibe kokusu geliyor mu beyler daha yolun başındayız ama ? acaba ?

12-Katrina & The Waves - Walking On Sunshine
10- James Brown - I Feel Good
8-Pink Floyd - Not Now John
7-Patricia Kaas - Mon Mec a Moi
6-Céline Dion Ne Partez Pas Sans Moi
5-Because the Night - Patti Smith Group (1978 top 20 hit)
4-Zella Day - Hypnotic (Official Video)
3-MFÖ - Sufi
2-Joan Baez - Blowin' in the wind.wmv
1-Caro Emerald - Tangled Up (Official Video)

3.Puanlarımız Teoman Eraslan abimizden geliyor ve sıralamasız şekilde puan durumu ortaya çıkıyor-bundan sonra sıralamalı olacak

MFÖ - Sufi 12
Mercedes Sosa - Sólo le pido a Dios 10
Joan Baez - Blowin' in the wind 8
Pink Floyd 7
Gary Moore - Parisienne Walkway 6
Patricia Kaas - Mon Mec a Moi 5
Caro Emerald - Tangled Up 4
Zella Day - Hypnotic 3
Because the Night - Patti Smith Group 2
Tarkan - Kış Güneşi 1

marjinal grafiklerim yine gündem olmuş diğer konuda, aşağıdaki grafik prof grafiğidir arkdslar :D

4.Puanlarımız Musap Aydinli 'dan geliyor, tersten puanlamış sakin olun heyecanlanmayın beyler :D

1 puan Zella Day - Hypnotic (Official Video)
2 puan Anna Vissi - Psihedelia
3 puan Pink Floyd - Not Now John
4 puan The Black Keys - Weight of Love [Official Audio]
5 puan Because the Night - Patti Smith Group (1978 top 20 hit)
6 puan MFÖ - Sufi
7 puan LIL WAYNE - Mirror ft. Bruno Mars#
8 puan Clean Bandit - Dust Clears ft. Noonie Bao [Official Video]
10 puan Joan Baez - Blowin' in the wind.wmv
12 puan Sila - Tam Da Bugun

5.Puanlarımız Alpay Asma 'dan geliyor , bakalım ilerde zirveyi etkileyecek mi bay koalisyon-şikevizyon abimiz :D

12 puan-The Black Keys-Weight Of Love
10 puan-Mercedes Sosa-Solo le pido a Dios
08 puan-Pink Floyd-Not Now John
07 puan-Mehmet Güreli-Kimse Bilmez
06 puan-Zella Day-Hypnotic
05 puan-Anna Visi-Psihedelia
04 puan-Joan Baez-Blowin'in the Wind
03 puan-Celine Dion-Ne Partez Pas Sans Moi
02 puan-Gary Moore-Parisienne Walkways
01 puan-Caro Emerald-Tangled Up

7-12-17-21-24 puanlardan sonra sıralamalı grafik paylaşılacaktır :D

6.Puanlarımız Bariş Savaş 'dan geliyor kendisi güçlü bi isim her alanda . Eminim ki bu ileri görüşlü yapısı ile rakibi olmayacağını düşündüğü için bu isimlere puan verdi :D

Gary Moore - Parisienne Walkways ---12
Sila - Tam Da Bugun---------------10
Mehmet Güreli - Kimse Bilmez-------8
Patricia Kaas - Mon Mec a Moi------7
Anna Vissi - Psihedelia-----------6
Enbe Orkestrası & İlyas Yalçıntaş - İncir--5
Because the Night - Patti Smith Group---4
ТИНА КАРОЛЬ - Я все еще люблю --3 (Tina karol)
James Brown - I Feel Good----2
TARKAN - Kış Güneşi-----1

7.Puanlarımız Tuncay Van 'dan geliyor dobra bi isim kendisi :D

12 Puan - Because the Night - Patti Smith Group
10 Puan - Caro Emerald - Tangled Up
8 Puan - Joan Baez - Blowin' in the wind
7 Puan - Katrina & The Waves - Walking On Sunshine
6 Puan - Céline Dion Ne Partez Pas Sans Moi
5 Puan - James Brown - I Feel Good
4 Puan - MFÖ - Sufi
3 Puan - Scorpions ~ Born To Touch Your Feelings
2 Puan - Gary Moore - Parisienne Walkways
1 Puan - Tuvan Throat Singing

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt