62. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Erman Türker!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aslan Türkoğlu

The Maestro,
GalataSarayı Efendileri
1.jpg

Merhaba arkadaşlar. Yoğun istek, malum sebepten dolayı keyifli olmamız ve benim tekrar yönetici olmamdan dolayı 62. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışmasını başlatıyoruz. Fakat yarın için bazı işlerim var, bu yüzden geçen yarışmadaki gibi çok aşırı şaklabanlık beklemeyin. Hatta Eurovision tarihinin en düz yarışmalarından biri olabilir. :D

1. Yarışmaya 24 katılımcı alınacaktır. Aynı zamanda 3 yedek katılımcı adayının da yarışma şansı var. Olur da 24 katılımcıdan herhangi biri yarışmadan çıkmak isterse ve ya şarkılarını zamanında göndermeyenler olursa yedek katılımcı adayları yarışmaya dahil edilecektir. Bu yüzden yedek olmak için ne kadar erken davranırsanız o kadar iyidir. Çünkü her zaman ilk müracaat edenler daha öncelikli aday olacaktır.

2. Konu altına katıldığınızı belirtecek mesaj atmanız yeterlidir. Daha sonra şarkınızı YouTube linki olarak bana özel mesaj yolu ile gönderebilirsiniz. Playlist hazır olduktan ve şarkıları dinledikten sonra puanlamanızı yine bana göndermeniz gerekiyor.

Şarkınızı 5-10 dakikaya gönderin işte la. :D

Yarışmaya online olabilecek üyelerimiz katılırsa iyi olur.

Yarışmada konsept yoktur dilediğiniz şarkı ile katılabilirsiniz.

Yarışmaya yasaklı şarkılar ile katılamazsınız. Bu yüzden aşağıdaki linkten şarkınızın yasaklı olup olmadığını kontrol edin.

https://www.gscimbom.com/forum/f121...-sarki-yarismasi-yasakli-sarki-listesi-88376/

PLAYLİST

Formatı bilmeyenler için; Herkes şarkılarını özel mesaj yolu ile bana gönderdikten sonra, YouTube Playlist'i olarak buradan paylaşacağım. Ondan sonra puanlama etabı başlayacak. Herkes beğendiği şarkılara göre;

12 Puan - 10 Puan - 8 Puan - 7 Puan - 6 Puan - 5 Puan - 4 Puan - 3 Puan - 2 Puan - 1 Puan olarak oylamasını yapacak.

KENDİ ŞARKINIZA OY VEREMEZSİNİZ!

PUANLARINIZI YARIN (PERŞEMBE) SAAT 20:00'a KADAR GÖNDERMENİZ GEREKMEKTEDİR, AKSİ TAKDİRDE DİSKALİFİYEOLURSUNUZ.

ÖDÜLLER

Yarışmayı kazanan üyemize; 15 GSC Puanı

Yarışmada ikinci olan üyemize; 10 GSC Puanı

Yarışmada üçüncü olan üyemize; 5 GSC Puanı

Herkese başarılar. Şarkısı iyi olan kazansın. Strateji yapanlar da unutmasın, bu dünyanın bir de öbür tarafı var. Sırat köprüsünden tepetaklak aşağı inersiniz maazallah.

Katılımcılar

1. Eray Öztürk

2. Can Büyük

3. Ali Özer

4. B. Arda Aycan

5. Emir Sato

6. Mehmet Arslaner

7. Erman Türker

8. Yasin Yıldırım

9. Can Uz

10. Ahmet Kolkoparan

11. Uğur İz

12. Uğur Yılmaz

13. Murat Kayanda

14. Hayri Cund

15. Teoman Eraslan

16. Tuncay Tum

17. Alpay Asma

18. Kemal Bulur

19. Suat Emeksiz

20. Güray Ataman
21. Onur Arslan

22. Göktuğ Çakırlar

23. Ayberk Çetin

24.
Cuma Yanutla

Son düzenleme:
Yaz abi

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu saatte kayıtlar dolar mı bilmiyorum ama katılıyorum :)

Şarkınızı saat 20:30'a kadar göndermeniz gerekmektedir.

PUANLARINIZI YARIN (PERŞEMBE) SAAT 20:00'a KADAR GÖNDERMENİZ GEREKMEKTEDİR, AKSİ TAKDİRDE DİSKALİFİYEOLURSUNUZ.

--

Önce puanları sonra şarkıyı yollayabiliyor muyuz? :asd22:

Yazınız, ilk kez o an dinlediğim şarkıyla katılacağım bakalım sonuç ne olacak:D Mehmet ağabey yine güldürürken düşündüren bir baldırla mı katıldın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt