62. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Erman Türker!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazınız, ilk kez o an dinlediğim şarkıyla katılacağım bakalım sonuç ne olacak:D Mehmet ağabey yine güldürürken düşündüren bir baldırla mı katıldın?

Yok bu sefer ilk 3'e gireceğini düşündüğüm bir şarkıyla katıldım. :)

Baldırlı şarkı Arda abi dışında rağbet görmedi.

Şarkınızı saat 20:30'a kadar göndermeniz gerekmektedir.

PUANLARINIZI YARIN (PERŞEMBE) SAAT 20:00'a KADAR GÖNDERMENİZ GEREKMEKTEDİR, AKSİ TAKDİRDE DİSKALİFİYEOLURSUNUZ.

--

Önce puanları sonra şarkıyı yollayabiliyor muyuz? :asd22:

Düzenledim. :D Şimdi tekrar bakın.

Ya beni insanlar mentionlayinca niye cikmiyor arkadas bunu anlatsin biri bana. KASIT VAR BURADA.

Kazanmam istenilmiyor derin GSC tarafindan :38573::38573:

Bu arada sarkimi yolladim @Aslan Türkoğlu , hic bir zaman olmadigim kadar iddialiyim bu sefer. Aga ne olur sarkimi listenin sonlarina koyma.

Yok bu sefer ilk 3'e gireceğini düşündüğüm bir şarkıyla katıldım. :)

Baldırlı şarkı Arda abi dışında rağbet görmedi.
İşin erbabının takdirini almışsın hiç fena sayılmayan bir başlangıç bence haksızlık etme kendine ağabey:D

Ya beni insanlar mentionlayinca niye cikmiyor arkadas bunu anlatsin biri bana. KASIT VAR BURADA.

Bu arada sarkimi yolladim @Aslan Türkoğlu , hic bir zaman olmadigim kadar iddialiyim bu sefer. Aga ne olur sarkimi listenin sonlarina koyma.

Geçen yarışmada Barış'ın şarkı sonlardaydı diye hatırlıyorum reis adam şampiyon oldu :D

Yarışmaya babam katılsa, inan ona bile torpil yapmam. :D Playlisti oluştururken bakmıyorum bile kimin şarkısı olduğuna. O yüzden bu biraz şans meselesi. Haa ben tövbe ettim, komodo ejderlerine katılacağım dersen işin rengi bi nebze değişebilir. :D

Alpay yok ortalarda, yarismayi kacirirsa Aslani vurur yemin ediyorum :D

Buarada bu yarışma aynı zamanda uzun süredir ortalarda gözükmeyen Hayri Cund 'un tekrar piyasalara dönüş maçı. Ne diyorsun Cund, alacak mısın bu maçı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt