Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.688
- 2.805
- 743
Abi sağolasın ama biraz ara verdim Eurovision işine

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazınız, ilk kez o an dinlediğim şarkıyla katılacağım bakalım sonuç ne olacakMehmet ağabey yine güldürürken düşündüren bir baldırla mı katıldın?
Şarkınızı saat 20:30'a kadar göndermeniz gerekmektedir.
PUANLARINIZI YARIN (PERŞEMBE) SAAT 20:00'a KADAR GÖNDERMENİZ GEREKMEKTEDİR, AKSİ TAKDİRDE DİSKALİFİYEOLURSUNUZ.
--
Önce puanları sonra şarkıyı yollayabiliyor muyuz? :asd22:
İşin erbabının takdirini almışsın hiç fena sayılmayan bir başlangıç bence haksızlık etme kendine ağabeyYok bu sefer ilk 3'e gireceğini düşündüğüm bir şarkıyla katıldım.
Baldırlı şarkı Arda abi dışında rağbet görmedi.
Düzenledim.Şimdi tekrar bakın.
Ya beni insanlar mentionlayinca niye cikmiyor arkadas bunu anlatsin biri bana. KASIT VAR BURADA.
Kazanmam istenilmiyor derin GSC tarafindan :38573::38573:
Bu arada sarkimi yolladim @Aslan Türkoğlu , hic bir zaman olmadigim kadar iddialiyim bu sefer. Aga ne olur sarkimi listenin sonlarina koyma.
Ya beni insanlar mentionlayinca niye cikmiyor arkadas bunu anlatsin biri bana. KASIT VAR BURADA.
Kazanmam istenilmiyor derin GSC tarafindan :38573::38573:
Bu arada sarkimi yolladim @Aslan Türkoğlu , hic bir zaman olmadigim kadar iddialiyim bu sefer. Aga ne olur sarkimi listenin sonlarina koyma.
Buyrun benim@Erman Türker burda mısın?
Yazalım.
Buyrun benim![]()
Cuma günü sinavim var((