62. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Erman Türker!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne ise beyler. Hepinize iyi geceler. Umarım kazasız, belasız, şikesiz bir yarışma olur. Playlisti sonuna kadar dinleyin lütfen. Haksızlık olmasın. Sırat köprüsünü unutmayalım. Özellikle Alpay'ın o mukaddes köprüden tepetaklak düşeceğine inanıyorum. Çünkü puanlama yaparken çok hak yiyor.

Ne ise beyler. Hepinize iyi geceler. Umarım kazasız, belasız, şikesiz bir yarışma olur. Playlisti sonuna kadar dinleyin lütfen. Haksızlık olmasın. Sırat köprüsünü unutmayalım. Özellikle Alpay'ın o mukaddes köprüden tepetaklak düşeceğine inanıyorum. Çünkü puanlama yaparken çok hak yiyor.

Ayıp ediyorsun bro. :D

Puanlamayı direk yazıyor muyuz yoksa pm mi atıyoruz? Daha önce yarışmaya girmedim vurmayın...

Kimin hangi sarkiyi gonderdigini bilmedigi icin sorun olmaz yahu :D

Galiba katıldığım yarışmalardaki en iyi liste, bir kaç şarkının yasaklı olmaması şaşırttı.

İyi geceler, yarın en geç 6 gibi yollarım puanları.

12 kusur dakikalik Etiyopya sarkisi neydi oyle yahu :D Troll amacli mi konmus? Cok uzundu tabii ama sonuna kadar dinledim :cigara:

Puanlarımı gönderdim. Herkese başarılar dilerim.

Umarım stratejilerin değil, hakedenin başarılı olduğu şarkı kazanır.:)

Haydaa süre yokmuydu şarkıyı yollamaya ? Ben yollamadım

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün gece konuda saat 20:30'a kadar gönderilmeli yazıyordu.
Daha puanlar yollanmamış.
Burdada üçkağıt yapılıyor dikkat.:D

Haydaa süre yokmuydu şarkıyı yollamaya ? Ben yollamadım

Burak hadi diğer arkadaşlar neyse de, senin gibi tecrübeli bir yarışmacı + organizatör, kayıt başlığına yazdıktan sonra en geç 1 saat içinde şarkıyı göndermen gerektiğini nasıl bilmezsin? :)

Burak hadi diğer arkadaşlar neyse de, senin gibi tecrübeli bir yarışmacı + organizatör, kayıt başlığına yazdıktan sonra en geç 1 saat içinde şarkıyı göndermen gerektiğini nasıl bilmezsin? :)
Bilemedim abi sabaha kadar falandır dedim ya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt