62. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Erman Türker!

Hangi versiyonu. :D

If You Go Away
Diamonds and Rust

2'sini de unuttum bir anda. If You Go Away'i hatırladım sonra hemen 2. olmuştu galiba hatta. Diğeri de zaten Baez ile yeni zafer kazanıldığı için kerhen baktım, yasaklıymış.

Nancy Sinatra & Lee Hazlewood versiyonunyla katılacaktım.If you go away'la Emrah adminim yarışmıştı yanılmıyorsam.

He he bilmez miyim :D :D

Ciddi yalnuz yahu. Fen Bilimlerinden sayfayı şöyle ayarla, şurada şu fontu kullan falan kıl kıl ayar verecekler. Sürekli onu takip ediyorsun. :D

Sonra da makale yazacağım biz de iş bitmiyor. Sonra 1 senelik bir iş bulup ona gireceğim. Ondan sonra da Kanada, Almanya, ABD'ye doktora başvurusu yapmayı düşünüyorum. :)

Lan daha ogun yarisma yapti ya Aslan :D
Kardeşim tam zamanı bir yarışma yapıver de ortam şenlensin keyfimiz yerine gelsin :D Bak ne zamandır yapmıyorsun senin yarışmalarını özledik. Hem son yarışmada sana yapılanı unutma :D Şimdi Aslan'ı sonuncu yapma sırası sende :asd22:

Nancy Sinatra & Lee Hazlewood versiyonunyla katılacaktım.If you go away'la Emrah adminim yarışmıştı yanılmıyorsam.

Doğrudur adam hep düzenlediği için silmişim şarkıyı direkt. 2. olduğunu bile hatırladım sonra zaten kaynar sular döküldü.

Hoş artık bir süre tarz değişikliğine gidebilirim.

Maybe ile yaşadığım hayal kırıklığı sonrası bilhazsa. (İlk 3 bekliyordum, 5. oldum.)

Kardeşim tam zamanı bir yarışma yapıver de ortam şenlensin keyfimiz yerine gelsin :D Bak ne zamandır yapmıyorsun senin yarışmalarını özledik. Hem son yarışmada sana yapılanı unutma :D Şimdi Aslan'ı sonuncu yapma sırası sende :asd22:

Erman abi yapmak isterdim ama iste sonuclari aciklama sorun olur yarin Pazartesi is filan var dun acsaydim konuyu olabilirdi.

Ciddi yalnuz yahu. Fen Bilimlerinden sayfayı şöyle ayarla, şurada şu fontu kullan falan kıl kıl ayar verecekler. Sürekli onu takip ediyorsun. :D

Sonra da makale yazacağım biz de iş bitmiyor. Sonra 1 senelik bir iş bulup ona gireceğim. Ondan sonra da Kanada, Almanya, ABD'ye doktora başvurusu yapmayı düşünüyorum. :)
Bak bak bak :D Adam 2 senelik plan programını yapmış ama bu program içerisinde "Yav bir de ben ESC düzenleyeyim de ayıp olmasın" diye bir şey yok :D :D

Bak bak bak :D Adam 2 senelik plan programını yapmış ama bu program içerisinde "Yav bir de ben ESC düzenleyeyim de ayıp olmasın" diye bir şey yok :D :D

Yarışmazsam öleceğim hastalığından müzdaribim abim. :D

Hayatta en büyük hırsım, normalde değilimdir, bu yarışma oldu lan. :)

Hangi versiyonu. :D

If You Go Away
Diamonds and Rust

2'sini de unuttum bir anda. If You Go Away'i hatırladım sonra hemen 2. olmuştu galiba hatta. Diğeri de zaten Baez ile yeni zafer kazanıldığı için kerhen baktım, yasaklıymış.

Sende hafıza sorunu baş göstermeye başlamış :D

Diamonds and Rust' ı daha yeni konuştuk, ben yarışmıştım onunla ve ilk 10' a bile giremedim :D

Sende hafıza sorunu baş göstermeye başlamış :D

Diamonds and Rust' ı daha yeni konuştuk, ben yarışmıştım onunla ve ilk 10' a bile giremedim :D

Uyku düzenim bozuldu ağabey kazanamadığımdan dolayı geçirdiğim uykusuz gecelerden ötürü. :D

Ondandır.

Hesapları yaparım diyen bir babayiğit yok mu?

Tuncay açsın puanları toplasın göndersin birine. :D

Şu yarışma düzenleme işini çok abartıyorsunuz ha, ne var şu işte anlamıyorum.

Canım yarışmak istemese ben düzenlerim :)

Geri
Üst Alt