- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 2.238
Nezaketen Arda abi ile görüşmeden bir şey yapmayayım diyorum.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bu filmi daha önce gördüm sanırım :2aloh1:Nezaketen Arda abi ile görüşmeden bir şey yapmayayım diyorum.![]()
Yav sen yine Ankara'dasın kardeşim orada nem yoktur en azındanBu arada ne olacak bu havaların hali ya ? Burda nem yok ama ona rağmen çok sıcak, dışarısı hafif serin ama evin içi hiç iç açıcı değil. Kış gelsede rahat rahat uyusak.
Ben bu filmi daha önce gördüm sanırım :2aloh1:
Ben bu filmi daha önce gördüm sanırım :2aloh1:
Yav sen yine Ankara'dasın kardeşim orada nem yoktur en azındanİstanbul'da olaydın görürdüm ben seni! Hiç mi esmez bir hava? İnsan oturduğu yerde nasıl yapış yapış olurun dersini görüyoruz şu anda ;( (Bkz : Esmiyor)
Buraya yağmur yağdı şaka gibi. Kaç yıldır bu zamanlarda yağmamıştı. Hemi de yıldırımlı![]()
MümkündürBu işin sonu benim tekrar kedi lobisi başkanı olmamla biter.![]()
Buraya yağmur yağdı şaka gibi. Kaç yıldır bu zamanlarda yağmamıştı. Hemi de yıldırımlı![]()
Bu işin sonu benim tekrar kedi lobisi başkanı olmamla biter.![]()
Orası neresi hemen gelelim. Yağmura hasret kaldık burada.![]()
Ahmet abi koalisyon istiyor ama Arda abi istiyormuş gibi yapıp, oyalıyor. Bakalım sonu nereye varacak bu işin.![]()
Ankarayada yağıyor 2-3 gündür ama mümkünse yağmasın, çünkü nem oluyor.
Müstehaktır onaAydın-İzmir civarları beklerizUmarım Ozan denizdeyken bastırmıştır yağmur
![]()
Önemli olan katılmaktıCidden katılması daha zor. 62 yarışmada ilk kez katılabildim
![]()
Müstehaktır ona![]()
Önemli olan katılmaktıCidden katılması daha zor. 62 yarışmada ilk kez katılabildim
![]()
Denizdeyken yağmur yağması'nda ne gibi bir sakınca var ? Ben çok severim.![]()