62. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Erman Türker!

@Mehmet Arslaner hala mı kedi lobisi kardeşim :D Sen gelmedin mi daha BPL'ye bu mudur yani :asd:

Nezaketen Arda abi ile görüşmeden bir şey yapmayayım diyorum. :D Bu arada ne olacak bu havaların hali ya ? Burda nem yok ama ona rağmen çok sıcak, dışarısı hafif serin ama evin içi hiç iç açıcı değil. Kış gelsede rahat rahat uyusak.

Nezaketen Arda abi ile görüşmeden bir şey yapmayayım diyorum. :D
Ben bu filmi daha önce gördüm sanırım :2aloh1:

Bu arada ne olacak bu havaların hali ya ? Burda nem yok ama ona rağmen çok sıcak, dışarısı hafif serin ama evin içi hiç iç açıcı değil. Kış gelsede rahat rahat uyusak.
Yav sen yine Ankara'dasın kardeşim orada nem yoktur en azından :red: İstanbul'da olaydın görürdüm ben seni! Hiç mi esmez bir hava? İnsan oturduğu yerde nasıl yapış yapış olurun dersini görüyoruz şu anda ;( (Bkz : Esmiyor)

Buraya yağmur yağdı şaka gibi. Kaç yıldır bu zamanlarda yağmamıştı. Hemi de yıldırımlı ;)

Ben bu filmi daha önce gördüm sanırım :2aloh1:

Yav sen yine Ankara'dasın kardeşim orada nem yoktur en azından :red: İstanbul'da olaydın görürdüm ben seni! Hiç mi esmez bir hava? İnsan oturduğu yerde nasıl yapış yapış olurun dersini görüyoruz şu anda ;( (Bkz : Esmiyor)

Biliyorum yahu bilmezmiyim... İstanbulun yazı adamı kurutur, mahveder. Ben o sıcakta büyük ada'nın tepesinde ki kiliseye çıkmıştım, bir yandan ter, bir yandan aşırı sıcak, bir yandan da aşırı nem sebebiyle öleceğimi sanmıştım.

İstanbul'u yaz aylarında karantinaya alıp içine kimseyi almamak lazım.

Önemli olan katılmaktı :D Cidden katılması daha zor. 62 yarışmada ilk kez katılabildim :asd:

Denizdeyken yağmur yağması'nda ne gibi bir sakınca var ? Ben çok severim. :)

11204923_10152969393206296_3470414229091341345_n.jpg

Şu an biz! Temsili değildir. :(

Geri
Üst Alt