#63 Chuck Davis

63 numarali bir topcunun kotu cikma ihtimali yok.

Adamın sadece oyun görüşü yeter...Basketbolu bu kadar bilerek oynayan az adam geldi bu ülkeye

Helal olsun ilk geldiginde adeta toptan korkuyordu uzun süredir oynamadığı için ama şimdi özellikle son 1 ay çok iyi

bu gidişle ligde green dışarda kalacak gibi gözüküyor

bu gidişle ligde green dışarda kalacak gibi gözüküyor

Gözükmeyi bırak artık bas bas bağırıyor renktaş :) ben oldum olası şutu istikrarsız adamlara kıl olurum hele bu caleb sakatlıktan sonra daha bir kötü oldu . Mccolum da sakatlandı ama Adam daha iyi geldi .

Davis reis taraftari çoşturuyor. Double double yapti.

lasme+chuck inanılmaz oldu,.önümüzdeki yıl kadroyu koruyup güclendiririz eurocup u alırsak.türk sporunun ilk ve tek imparatoru sayin ergin atamanin eseridir bunlar.hey yavrum heeyy.

Muthis oyuncuydu zaten mac eksigi vardi sadece play offlarda kan alacaktir kuslardan

İlk geldiğinde eski günlerinde uzaklaşmış dedim,ama herif süper oynamaya başladı.
Tam bir aslan!
Taraftarı da baya coşturuyor.

Koçum benim :)

Bu adam olmasa daha önce Bayern'e elenirdik. Zaten tek uzunla oynuyoruz , Lasme de doğal olarak her maç faul problemine giriyor. Chuck Davis net bir 5 numara olmamasına rağmen Lasme'nin kenarda olduğu dakikalarda rakibin uzunlarıyla iyi eşleşiyor ve Lasme'yi bir miktar da olsa koruyor faul probleminden.

Ligde Türk statüsünde oynayıp oynayamadığı hakkında bilgisi olan bir arkadaş var mı ? Açıkçası ben Caleb Green'e güvenmiyorum. İstikrarsız oyuncu ve sakatlıktan sonra çok kötü döndü. Ligde Davis türk statüsünde oynayabiliyorsa bizim için büyük avantaj olur. Türk statüsünde oynayamıyor olsa bile kesinlikle ligde de kadroda olmalı.

Bu adam olmasa daha önce Bayern'e elenirdik. Zaten tek uzunla oynuyoruz , Lasme de doğal olarak her maç faul problemine giriyor. Chuck Davis net bir 5 numara olmamasına rağmen Lasme'nin kenarda olduğu dakikalarda rakibin uzunlarıyla iyi eşleşiyor ve Lasme'yi bir miktar da olsa koruyor faul probleminden.

Ligde Türk statüsünde oynayıp oynayamadığı hakkında bilgisi olan bir arkadaş var mı ? Açıkçası ben Caleb Green'e güvenmiyorum. İstikrarsız oyuncu ve sakatlıktan sonra çok kötü döndü. Ligde Davis türk statüsünde oynayabiliyorsa bizim için büyük avantaj olur. Türk statüsünde oynayamıyor olsa bile kesinlikle ligde de kadroda olmalı.

2 yabancı oyuncu giremiyo ligde kadroya 1.jerells olur tartışmasız 2.de green olucak gibi görünüyo davis her maç oynamalı.

2 yabancı oyuncu giremiyo ligde kadroya 1.jerells olur tartışmasız 2.de green olucak gibi görünüyo davis her maç oynamalı.
Banvit de türk statüsünde oynuyordu diye hatırlıyorum. Eğer bizde de Türk statüsünde oynarsa ekstra 1 hakkımız daha olur. Bence de ne olursa olsun oynamalı.

manyakça oynadı
banvit günlerini yaşıyo o'eis

Sent from my iPhone using Tapatalk

29 index rating'le Eurocup yarı final 1. maçlarının MVP'si olmuş reis :hat:

Eurocup@Eurocup 2 sa.
Congrats to C. Davis of @GSBasketbol who was named #ECsemifinals Game 1 MVP w/ a PIR of 29!

Ce3tYyGUEAIq0Rk.jpg

ADAMSIN ADAM. ciktiginda nekadar önemli oldugun dahada belli oldu

Geri
Üst Alt