63. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özelden bir kaç arkadaş yasaklı şarkıyı soruyor, bari genele yazayım.

Yasaklı şarkı Quizas, quizas' tı. Listeden çıkartıldı.

Daha evvel Perhaps, Perhaps ile Alpay şampiyon olmuştu, aynı şarkı.
Alpay Asma söz sende Alpay. Ne diyorsun bu duruma? Şahsen ben pek çıkarma taraftarı değildim o şarkının. :D

Hayaldi gerçek oldu. Eskiden dalga geçiyorduk playlist yayınlandıktan hemen sonra puanları gönderdim diye. :D Şimdi bazı arkadaşlar gerçekten öyle yapıyor. 25 şarkıyı 5 dakikaya nasıl dinleyiverdiler aklım almıyor. :D İşin enteresan tarafı aralarında bazı tecrübeli yöneticiler de var. Örneğin Murat Urhan kendisini bu mesaj altında kınayabilirsiniz. :D

İlk 2 saat puan gönderme yasaklansın bence. Gönderenlerinki de geçersiz sayılsın.

Şikeye hayır.

Bir insanın şu listedeki şarkıların hepsini bilip ezbere puan yapması mümkün değil.

Çok farklı tarzlar var çünkü.

10sn dinleyip gönderiyorlar herhalde. :)

Özelden bir kaç arkadaş yasaklı şarkıyı soruyor, bari genele yazayım.

Yasaklı şarkı Quizas, quizas' tı. Listeden çıkartıldı.

Daha evvel Perhaps, Perhaps ile Alpay şampiyon olmuştu, aynı şarkı.

En büyük keyfin yasaklı yakalamak değil mi? Yarışmak sana daha az haz veriyor.

Tapatalk

İlk 2 saat puan gönderme yasaklansın bence. Gönderenlerinki de geçersiz sayılsın.

Şikeye hayır.

Dinlemek istemedikten sonra pek bir şey farketmez Can. 2 saat sonra kafadan yazar olur biter. :) Maalesef bu durumun önüne geçmek zor. Yarışmacıların kendi insafına kalmış.

Dinlemek istemedikten sonra pek bir şey farketmez Can. 2 saat sonra kafadan yazar olur biter. :) Maalesef bu durumun önüne geçmek zor. Yarışmacıların kendi insafına kalmış.

Dinlemeyecekse niye katılıyor o da ayrı bir şey ya neyse kime anlatıyoruz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt