63. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapılsın süper olur.

Cumartesi de ben yaparım doyarız yarışmaya. :D

Kaç yıllık yarışmacıyım organizatörlük için panik yapıyorum ya 5 gün olmasına rağmen. :)

Bu arada size bir soru, şarkı listesini mobilden dinlemek isterken bazı videolar açılmıyor, bunu çözmenin bir yolunu bilen var mı?

Ahahaha. :D

Çocukları yatırdıktan sonra maç koymuşlar resmen. :)

+18 ibaresi gelmese bari yarın gece.
Vayy kardeşim üç haneyi görmüşsün maşallah :D Ben de diyorum Alpay niye yarışma yapacağım deyip duruyor? Meğer 100 numara adamdan 100 numara yarışma sloganını hayata geçirip şekil yapacakmış bize :D :D

Şaka bir yana. Müsait olsam dükkan sizin hacılar. :) Ama bizim de belli bir işimiz gücümüz, uymamız gereken bir programımız var. İki yarışma yaptık diye berdüş mü zannettiniz bizi. :D

Şaka bir yana. Müsait olsam dükkan sizin hacılar. :) Ama bizim de belli bir işimiz gücümüz, uymamız gereken bir programımız var. İki yarışma yaptık diye berdüş mü zannettiniz bizi. :D

Tamam lan, benim vereceğim şarkı ile katılacaksan ben yapacam :D

Vayy kardeşim üç haneyi görmüşsün maşallah :D Ben de diyorum Alpay niye yarışma yapacağım deyip duruyor? Meğer 100 numara adamdan 100 numara yarışma sloganını hayata geçirip şekil yapacakmış bize :D :D

Üç hane ne yahu ne yüzü? :D

1 yıldır yarışma yapacağım diyorum yapmıyorum. Sözümde bu kadar durmadığım hiç olmamıştı. :D

Sen ki süper kupa finaline rağmen yarışma yapmış adamsın.

Günlük işler vız gelir tırıs gider.

diye düşünmekteyim :oley:

Aslan Türkoğlu kardeşim komodin ejderleri lobisi öyle bir lobi ki... Hele hele kurucu lideri öyle bir lider ki anlatamam allah allah... :D :D Şu mübarek komodin ejderlerinin kurucusu olarak 64. yarışma sana yakışır kardeşim :D

GSC puanını diyorum kardeşim :D Eh yani sonunda anlamışsın yediğin haltı he şöyle :D :D

GSC Puanı ne yahu. :D

Umurumda değil onlar benim. :)

İddialı şarkılarını hazırlasın herkes Cumartesi günü için, bilhazsa porsuk beylerin ağır katılımını beklediğimi belirtirim. Ozan,Yiğit, Ayberk, Murat ağabeyler, Berkan Yavuz, Vasfi Vural kim varsa katılsın.

Eskiden sürekli katılan ve ortalarda gözükmeyen Ertuğrul Kaya, Serkan Şafak gibi üyeleri de görmek istiyorum. :)

@Aslan Türkoğlu kardeşim komodin ejderleri lobisi öyle bir lobi ki... Hele hele kurucu lideri öyle bir lider ki anlatamam allah allah... :D :D Şu mübarek komodin ejderlerinin kurucusu olarak 64. yarışma sana yakışır kardeşim :D

Komodo desen bi nebze belki yapma şansım olurdu da, komodin lafına kılım. O yüzden yok size yarışma falan. :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt