#64 Eren Aydın

Eren 18 yasinda , bu cocugu simdiden koyacaksin 11e 25 yasinda 2 anadolu kulubunu gezdikden sonra degil.
18 yasi artik futbolda A takima girme yasi, oyle 21-22 yaslarinda donemi bitti.

gerci bizde o yaslarda da girmiyorda neyse,

Son düzenleme:
Bu çocuk bu sezon için alternatif olarak düşünülmeyecekse eğer mutlaka yurtdışına kiraya gitmeli.
Burada kiraya verirsek yazık olur.

Ikinci gol akıl dolu.
Falcao 20dk sonra sakatlanacağına bu genç arkadaş oynasın, bari maçı tamamlar.

Gscimbom mobil

zamanında özgürcan özcan'da alt yaşlarda kasıp kavuruyordu. Önemli olan bu çocuğa doğru plan çizmek. Özgürcan'a zamanında o plan çizilmedi, oradan oraya kiralandı. Ben çok şey bekliyordum ondan

eren'e de fatih terim tecrübesinin bir şey katması gerekiyor. Öyle alt ligde bir takıma gönderip takip etmemekle olmaz

zamanında özgürcan özcan'da alt yaşlarda kasıp kavuruyordu. Önemli olan bu çocuğa doğru plan çizmek. Özgürcan'a zamanında o plan çizilmedi, oradan oraya kiralandı. Ben çok şey bekliyordum ondan

eren'e de fatih terim tecrübesinin bir şey katması gerekiyor. Öyle alt ligde bir takıma gönderip takip etmemekle olmaz

Misal Bursaspora gönderilse?

kesinlike fortuna sittarda kiralanmali.

baba alın bu çocuğu, 19 yaşına gelmiş neyi bekliyorsunuz?

onyekuru felan gerek yok. açık alanda kontra yapıyorsak, koşacak oyuncu lazım sok oyuna gitsin.

vallahi topçu bu çocuk.

gönderilebilir, orası baskılı yer alışır. Ancak önemli olan orada da takip etmek

doğru yere gönderip, orada takip edeceksin. Yunus ve Atalay sırf Terim'in bağlantıları ile adana takımlarına gönderilirdi, öylece bırakıldı

öylece bırakıldı ne demek rtaş

Oynasin iste kupa da filan yavastan A Takim seviyesine alismali.

mahmut'la birlikte direkt a kadroda olabilecek 2 oyuncudan birisi. şimdiden diagne'den, babel'den filan iyi 9 numara. mostafa'dan bile daha becerikli santrafor işin doğrusu. seneye diagne'yi postalarsak mutlaka a takımda olmalı, gereksiz bi maliyetli transfere lüzum yok.

Geri
Üst Alt