#64 Eren Aydın

Bazen acaba diyorum şu an bizde oynasa en fazla ne kadar kötü oynayabilirdi?

Şu forvet kısırlığında müthiş iş yapardı ya

Bazen acaba diyorum şu an bizde oynasa en fazla ne kadar kötü oynayabilirdi?

Şu forvet kısırlığında müthiş iş yapardı ya
Bize halen diyorum bu tarz değil Gomis gibi kalçayı koyup rakibe topu vermeyen bir adam lazım bu tarz adamlar 2.forvet veya forvet arkası oynar bugün Diouf bizde olsa maçı farkla kazanırdık

gollerine devam ediyor... ikinci ligi takip ederim 3-4 takım dışında çoğu takım fizik gücüne dayalı, kaotik oynar ve akan oyunda gol atabilmek güçtür... Gollerle başladıysa Kerem gibi fark yaratma umudum var... hayırlısı

Ne kadar kötü olabilirdi bilmem de taraftar büyük beklentiye girip en ufak hatasında küfür eder.Kariyeri başlamadan biterdi.
u19 turnuvasında bile kaçırdığı gollerden sonra ana avrat küfür ettiler :D ki çocuk turnuvanın en çok gol atanıydı.

u19 turnuvasında bile kaçırdığı gollerden sonra ana avrat küfür ettiler :D ki çocuk turnuvanın en çok gol atanıydı.

İşte daha ötesi yok. Sonra lafta gençler neden oynamıyor. Oynamaz tabi ki bunu gören hocalarda oynatmaz. İlk önce taraftar zihniyeti değişmeli.

İşte daha ötesi yok. Sonra lafta gençler neden oynamıyor. Oynamaz tabi ki bunu gören hocalarda oynatmaz. İlk önce taraftar zihniyeti değişmeli.
Buna katilmiyorum. Evet taraftar kitlemiz rezalet ozellikle son senelerde basarili oldukca cokluk oldu ve nerede cokluk orada bokluk ayagi ozellikle genc olanlari iyice Fenerliler gibi oldular ama dogru olani yapmak gerekir populist baskilara kulak vermeden

Bu cocuklara sans verilse israrla ve spor psikologlariyla desteklenseler ortada sikinti kalmaz. Kaldi ki manyak spastik taraftar kadar altyapidakilere cok duskun olan taraftarlar da var

Buna katilmiyorum. Evet taraftar kitlemiz rezalet ozellikle son senelerde basarili oldukca cokluk oldu ve nerede cokluk orada bokluk ayagi ozellikle genc olanlari iyice Fenerliler gibi oldular ama dogru olani yapmak gerekir populist baskilara kulak vermeden

Bu cocuklara sans verilse israrla ve spor psikologlariyla desteklenseler ortada sikinti kalmaz. Kaldi ki manyak spastik taraftar kadar altyapidakilere cok duskun olan taraftarlar da var

Düşkün olmak başka birşey sabırsız olmak başka birşey. Biz altyapıdan çıkan adamın messi ronaldo gibi estirmesini bekliyoruz. Baskıyı futbolcu kaldıramıyor. Bunu Galatasaray'da yapamazsın. Ama niğde gibi bir takımda yaparsın. Profesyonel maç oynar. Fiziksel olarak hazır gelirler. 10 15 dakika şans verip ufak ufak baskıyı kırmasını sağlarsın.

Sinan Yılmaz da sürekli bahsediyor kendisinden.Savunma arkasına koşu atacak forvetimiz yok, Eren bu boşluğu doldurabilir vs diyordu.

Geri
Üst Alt