- 26 Eylül 2010
- 11.290
- 5
- 1.053
Yalan yok abi. Sen yokken hakkında çok ileri geri konuşmuşluğum oldu. Bana rahmete gittiğine dair kesin duyum vermişlerdi.
Demek ki, porsukların ayak oyunlarından biriymiş.
Gittim geldim abim. Necromancerlik var serde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalan yok abi. Sen yokken hakkında çok ileri geri konuşmuşluğum oldu. Bana rahmete gittiğine dair kesin duyum vermişlerdi.
Demek ki, porsukların ayak oyunlarından biriymiş.
Gittim geldim abim. Necromancerlik var serdeBizim çocuklar gerekeni yapmış tokat atmış zaten size o yüzden psikolojik durumuna binaen mazur görüyorum durumunu
![]()
Olm ben buradayım bir yere gittiğim yok hamdolsunSen onu Ozan ve Yiğit'e söyle
![]()
Gittim geldim abim. Necromancerlik var serdeBizim çocuklar gerekeni yapmış tokat atmış zaten size o yüzden psikolojik durumuna binaen mazur görüyorum durumunu
![]()
Şu meşhur keleşli gandalf capsini aradım yemin ediyorum ama bulamadım kardeşim![]()
![]()
10 yarışma olmuştur herhalde abi katılmadığınHeyecan var mı?
Edit:Şarkımı gönderdim
Her zamanki gibi lobi olarak alırız. Heyecana mahal yok![]()
40 yıllık hastalık hastasıyım bu teşhisi ilk defa duyuyorum ağabey?
Ne oluyor ki bu literatürde.

Atalım kardeşim sıkıntı yokHa iyi kalbim tekledi işte gerçek arkadaşPes atalım bir ara
![]()
Yazıklar olsun abi sana.Bizim çocuklar dediğin sayemde iki yarışmadır üst üste şampiyon oluyor.
Ama bu yarışma komodo ejderleri hepinize gereken dersi verecek.
Böyle yazma alınıyormuş arkadaşTeşekkür ederiz emeklerin için ama komodin kertenkeleleri zor kazanır gibi geliyor bana![]()