64. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Volkan Güneş!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız net iyi kıvırdım, kendimi tebrik ettim.

sikerim-b%C3%B6yle-fenerbah%C3%A7e-yi_546911.jpg

Onda oynama var,işte orjinali :

Beyler, playlist' te bir tane geçen yarışmada yarışan şarkı var. Ancak yasaklı listesine eklenmemiş. Dolayısı ile bu gönderen arkadaşın suçu değil. Tamamen @Aslan Türkoğlu nun suçu. :D :D

Ve o arkadaş şu an çevrimdışı, şarkısını değiştiremiyor.

Yasaklı listesinde olmayan şarkı yasaklı değildir mantığı ile hareket edeceğiz. Yasaklı şarkı ile ilgili mesajları editleyeceğim, bilgilerinize.

Son düzenleme:
Kazanması gereken şarkıyı dinliyorum şu an. Kim gönderdiyse helal olsun. Türünün en sevdiğim 2-3 şarkısından biridir. :)

Beyler, playlist' te bir tane geçen yarışmada yarışan şarkı var. Ancak yasaklı listesine eklenmemiş. Dolayısı ile bu gönderen arkadaşın suçu değil. Tamamen @Aslan Türkoğlu nun suçu. :D :D

Ve o arkadaş şu an çevrimdışı, şarkısını değiştiremiyor.

Yasaklı listesinde olmayan şarkı yasaklı değildir mantığı ile hareket edeceğiz. Yasaklı şarkı ile ilgili mesajları editleyeceğim, bilgilerinize.

Kabak yine benim başıma patladı. :D

Forumda sen dahil yarışmadan sorumlu 40 yönetici var. Yarışmayı yaptım, listeyi de mi ben güncelleyeceğim? :D

Ayrıca Eray ÖZTÜRK abi oldu mu 50 yarışma önce yarışan şarkıların da yasaklı olduğunu ezbere bilen sen, nasıl olur da daha 3-5 gün önce yarışmış şarkıyı sezemedin? Demek ki, ya şarkıları doğru dürüst dinlemiyorsun ya da bu bir şike operasyonudur. Her iki sonuçta da kellen gidici gibime geliyor.

Kabak yine benim başıma patladı. :D

Forumda sen dahil yarışmadan sorumlu 40 yönetici var. Yarışmayı yaptım, listeyi de mi ben güncelleyeceğim? :D

Ayrıca @Eray ÖZTÜRK abi oldu mu 50 yarışma önce yarışan şarkıların da yasaklı olduğunu ezbere bilen sen, nasıl olur da daha 3-5 gün önce yarışmış şarkıyı sezemedin? Demek ki, ya şarkıları doğru dürüst dinlemiyorsun ya da bu bir şike operasyonudur. Her iki sonuçta da kellen gidici gibime geliyor.

Ben fahri yöneticiyim, ben mi güncelleyeceğim listeyi :D

Ayrıca o şarkıyı hatırlayamam normal, hiç tarzım değil :D

Fikrim değişti liste gayet iyi. :)

Şu an puan verebileceğim 15 şarkı var elimde zor olacak.

Ben de alıcı kulağıyla dinleyeyim şu listeyi de puanlama yapayım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt