Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.912
- 21.958
- 3.553
Benim sadece 1 tane favorim şarkım var![]()
Ahahaha benim şarkı biliyorum.

Hiç mütevazı olamayacağım çok güzel şarkı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim sadece 1 tane favorim şarkım var![]()
Sencede şampiyon olmam gerekmiyor mu abi ? Tamam güzel şarkılar var ama benim şarkı ezer geçer bunları, önünde diz çöker tövbe ister gibi.
Ahahaha benim şarkı biliyorum.
Hiç mütevazı olamayacağım çok güzel şarkı.
İkinizin de değil :H
Oooo güzel zaten 12 verdiğin şarkının ilk 5'e girdiğini görmedim abi... Dikkat ettiysen ilk 3 demedim![]()
Oooo güzel zaten 12 verdiğin şarkının ilk 5'e girdiğini görmedim abi... Dikkat ettiysen ilk 3 demedim![]()
:2aloh1: :2aloh1:
Kazanması gereken şarkıyı dinliyorum şu an. Kim gönderdiyse helal olsun. Türünün en sevdiğim 2-3 şarkısından biridir.![]()
Beyler, playlist' te bir tane geçen yarışmada yarışan şarkı var. Ancak yasaklı listesine eklenmemiş. Dolayısı ile bu gönderen arkadaşın suçu değil. Tamamen @Aslan Türkoğlu nun suçu.![]()
![]()
Ve o arkadaş şu an çevrimdışı, şarkısını değiştiremiyor.
Yasaklı listesinde olmayan şarkı yasaklı değildir mantığı ile hareket edeceğiz. Yasaklı şarkı ile ilgili mesajları editleyeceğim, bilgilerinize.
Teşekkürler.
Kabak yine benim başıma patladı.![]()
Forumda sen dahil yarışmadan sorumlu 40 yönetici var. Yarışmayı yaptım, listeyi de mi ben güncelleyeceğim?
Ayrıca @Eray ÖZTÜRK abi oldu mu 50 yarışma önce yarışan şarkıların da yasaklı olduğunu ezbere bilen sen, nasıl olur da daha 3-5 gün önce yarışmış şarkıyı sezemedin? Demek ki, ya şarkıları doğru dürüst dinlemiyorsun ya da bu bir şike operasyonudur. Her iki sonuçta da kellen gidici gibime geliyor.
Ben fahri yöneticiyim, ben mi güncelleyeceğim listeyi
Ayrıca o şarkıyı hatırlayamam normal, hiç tarzım değil![]()
Zaten o şarkı yasaklı olsa ne, olmasa ne.![]()