#64 Jason Denayer

Önündeki defansı ortasahadan ceza sahasına kadar getirtiyo,son hamleyi yaptı yaptı yapamadı gitti,stopersen selçuk gibi adamın önünde mal mal durulmaz sertlik yok

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eski galatasaray yok haci golge pres yok artik dalacan.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iyi olmasina iyiydi ama dedigim gibi rakibe temas etmesi lazim zaten yetenekli birde rakibe refakat huyundan vazgecerse kadroda is yapan sayisi artacaktir lig uzun kalite artmasi lazim

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya sol beke geçti kötü dediğim Latovlevici' ye bile rahmet okuttu adam. Bu kadar boş bırakılır mi adam. Hızına çok güveniyor ama teknigi 1 tık iyi adam olunca direkt pazara gidecek kadar da kötü topa müdahelede

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

mac icinde kale haric heryerde oynadı ama bence gayet iyiydi belcika ligi icin harika bir stoper olur ama bizim ligte sertlik bam güm lazım

Başka alternatiflerin değerlendirilmesi gerektiğini söylemiştim. Önceki maçlarda daha iyi görüntü veriyordu ama bu maçta pek de göz dolduramadı. Serdar' ı kesecek bir görüntü veremedi maalesef. Sağlam olduğu müddetçe Serdar ilk tercih olacaktır...

selçukun yana geri oynaması var ya denayerinde rakibi geride karşılamaya çalışması rakipten uzak konumlanması bende aynı etkiyi yaratıyor her maç buna takılıyorum iyi oynasın kötü oynasın. :DD

Bu herif Serdar'i kesmesi icin alinmadi

Oyle olsa bonservisi alinirdi veya opsiyonlu kiralanirdi

Bu ADAM maliyeti dusuk oldugu, rotasyona girebilecegi ve cok iyi bir GALATASARAYLI oldugu icin alindi

Alternatif olsun diye kiralandi bugun de serdar'a alternatif oldu ve idare etti

Kadroda bulunmasi kötü degil bi kac mevkide alternatif olabilir

stoperde oynar ama beke gectikten sonra zorlandik sol tarafta.
ama stoper olarak siritmadi.

ikinci yari begendim

0bd03ea6e7221e1ed2594802926f551f.jpg

Yorumlara gel. Gayet iyi oynadı çocuk.

sent via GSC

Sadece elestirmek icin forumda 7/24 takilanlar baslikta kendini nasilda belli ediyorlar :)

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt