#64 Jason Denayer

Belçika altın nesil kontenjanının ayrık otlarından biri ve bu ayrık otlarının hepsini toplamak zorunda olduğunu hisseden bir yönetim var. Cavanda, Denayer...

Ahmet mükemmel değil ama biraz sert ve hava toplarında fazla sırıtmıyor.

Bu çocuğun tek defansif özelliği mal mal rakibi izlemesi

Beni en çok uyuz eden sürekli Muslera'ya geri pas atması.Bir de yan toplarda felaket kötü.Hava hakimiyeti sıfır nerede ise...

Yabanci oldugu icin kimse laf soylemiyor. Stoperde ahmet calik bundan daha iyi. Her kafa topu tehlike bunu Galatasaraya alan kimse belirlenmeli ve kovulmali. Degil GS seviyesi karabuke koy orada oynayamaz.

Ben daha geldiği gün söylemiştim zaten. İnsanlar duygusal baktığı için kızmışlardı bana. Serdar'dan tek artısı biraz ayağının iyi olması ve farklı mevkilerde oynaması demiştim.

Bunun dışında ne sert,ne hava topuna çıkan,ne pozisyon alması iyi vs.

Oyunu sahsimda karnabahar veya semiz otu tadi birakiyor.

Açamayan varsa ;

Hugo Rodellaga :

En Yumuşak Futbolcu ?

En Yumuşak ve bana şu ana kadar en çok alan bırakan futbolcu Jason Denayer'dı.İlk olarak forvetlerin topu almasını izin veriyor,daha sonra müdahale etmeye çalışıyor.
Ayni Avrupa Sampiyonasin´da oynadigi maclarda oldugu gibi.

Mehmet Demirkol: "Denayer'in üreticisi Belçika olduğu için oynuyor, Türk olsa Süper Lig'de oynayamaz. Kafa topuna çıkmıyor, çok ilginç."

Taraftar gözünde bir kac oyuncu hedef olarak belirlemis, her olumsuzlukta üzerine oynuyorlar o oyuncularin. En yüksek notu alan defans oyuncusu dün ve söylendigi kadar kötü oynamadi. Size kalirsa dün Real Madrid kaybetti diye Ramos ve Varane ikilisi degismeli dersiniz. Biraz futbola bakis acinizi degistirin.

Taraftar gözünde bir kac oyuncu hedef olarak belirlemis, her olumsuzlukta üzerine oynuyorlar o oyuncularin. En yüksek notu alan defans oyuncusu dün ve söylendigi kadar kötü oynamadi. Size kalirsa dün Real Madrid kaybetti diye Ramos ve Varane ikilisi degismeli dersiniz. Biraz futbola bakis acinizi degistirin.

İyide kardeş bu adam sürekli hata yapıyor. Hemde bireysel hatalar. Geldiğinden bu yana hiç güven vermiyor savunmada.

Bu adamda ne bulunuyor mesela hızlı falan diyorlar topu yere indirdikten sonra hızlı olsa ne olur, olmasa ne olur. En son Dany için adam hızlı deniyordu. Serdat sakat veya cezalı olmadığı sürece oynaması lazım. Tamam dengesiz, hataya yatkın ama sert en azından, hava toplarını falan toplardı.

Denayer kornerde bir topa vurdurdu rakibi kovalarken aklıma Sabri falan geldi. Serdar, Maicon,Fernando üçlüsü hücumculara nefes aldırmıyor. Nefes aldırmayınca kaçırma derdi olmuyor. Denayer rakibin topu alıp, dönmesine izin veriyor. Bu da baskıyı kırıyor.

Bir de topu alıp yaldır, yaldır gidiyor çoğunlukla rakibe yollayıp geri geliyor. Serdarı da beğenmiyorum ama bu felaket abi

Cidden bazıları olaya direk Türk-Yabancı diye bakıyor. Denayer’i ilk geldiği zamanlar bende çok sahiplenip sevdim ama dün akşamki oyunun bir açıklaması olamaz. Adı Denayer değil de Dilaver olsa yerden yere vurulmuştu. Bende Türk oyuncuları sevmiyorum ama bu da sırf yabancı diye bir futbolcuyu sonuna kadar savunmayı gerektirmiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Chedju ile bu kazmayı savunanlar ilginc ki aynı futbol cahilleri

Geri
Üst Alt