#64 Jason Denayer

Ya bu adamdan bek falsn olmaz yav kaç kere yazıcaz,takımı 10 kişi oynatıyo,senin bekin rakip ceza sahasından geri dönüyo tabii gol atamaz takım

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yedek de Alex Sandro vardı biz mi koymadik? yoruma bak Allah'ım ya. Mecburen eldeki en iyi çözüm denayer suan

Yedek de Alex Sandro vardı biz mi koymadik? yoruma bak Allah'ım ya. Mecburen eldeki en iyi çözüm denayer suan
Neyin iyi çözümü Allahım ya,ne defans var hücumu hiç konuşmuyorum bile,sol ayaklı nefes alan top süren adam koysan -si olmaz bari,Emrah koysan top sürer defans yorar,bu mantalite yüzünden şampiyonluk kaçıyor

Sola 3 senedir kimi koysak çare olmuyor. Riera'nın mı yoksa Telles'in mi lanetidir çözemedim.

Stoper oynamasın da ne oynarsa oynasın. En azından daha az tehlikeli oluyor bizim için

Cok seviyorum kendisini fakat Galatasaray seviyesinden cok uzak.

çöp oldu
city geri almaz bunu yollar sene sonu iskocya ya

"topa dal" özelliğini aktif etmişti bu maç çok şaşırdım iyi oynadı. :asd22:

Neyin iyi çözümü Allahım ya,ne defans var hücumu hiç konuşmuyorum bile,sol ayaklı nefes alan top süren adam koysan -si olmaz bari,Emrah koysan top sürer defans yorar,bu mantalite yüzünden şampiyonluk kaçıyor

puahaha hee beke emrah'i koy, her sey hücum zaten. defans yapamayan adami beke koyarsan havuc yaparlar senden, ne sacmaliyon ya

Geri
Üst Alt