#64 Jason Denayer

Her puan kaybı olan maçta 11 ama kesilmeyen bir defans,ya isterse maç başı 100 tane top kessin Galatasaray gibi önde oynayan bir takımda geri yaslayıp forvetlere izin veren defansın takımda yeri olamaz,bide hızlı falan deniliyor da gülüyorum kıçını kaldıramayan bir defans,iyi oynadığı maçlarda rakipte forvet yoktu bunu görende yok

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Gara oğlan gitti iş bitti

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sıçıp batırmasa iyi 1 stoper aslında

Öyle veya böyle sıçıp batırıyor lakin

fit 1 serdar her zaman denayerden daha iyidir

Penaltı penaltı değilde gerisinden adam gelip geçiyo böyle defans m olur

Penaltiyla alakasi yok. Maglubiyetten dolayi haksiz ve haddsiz elestirilerden vazgecmek gerekir. Bu orta sahayla stoperler ancak bu kadar idare eder ve buna ragmen oyun akisindan gelen gol yemedik.

ilk yarida da az kalsin arouna koneye gol attiriyordu

bu çocuga güvenilmez
Abicim 2 yıldır defans olmadığını bi -iki futboldan anlamayan taraftar hariç yazıyoruz,şampiyonluk gidecek haberleri yok sakatlansa bari de kurtulsak

2. yarıyı 65. dakkada açtım, o ana kadar ne olduğunu bilmiyorum.

Ama maçın genelinde iyiydi bence. Yine de biraz dengesiz, napacağı pek belli olmuyor. Serdar bundan daha güvenilir. Ki muhtemelen bikaç hafta sakatlanmıştır.

Enteresan bir sekilde, bundan asla stoper olmaz görüşündeyken(hâlâ da aynı kanaatteyim bu arada) hoca ile birlikte form tutmaya başlamıştı. Hoca savunmayı orta saha çizgisinde kurmak istediğinden sever hızlı çevik stoperleri. Form tutmusken sakatlanması kötü oldu. Adale gitti büyük ihtimalle 3-4 hafta olmaz. Zaten uyuz oldum kullandığımız duran toplar 3-4 defa bizim kaleye kontratak olarak döndü. Yine böyle bir pozisyonda sakatlandı.

Enteresan bir sekilde, bundan asla stoper olmaz görüşündeyken(hâlâ da aynı kanaatteyim bu arada) hoca ile birlikte form tutmaya başlamıştı. Hoca savunmayı orta saha çizgisinde kurmak istediğinden sever hızlı çevik stoperleri. Form tutmusken sakatlanması kötü oldu. Adale gitti büyük ihtimalle 3-4 hafta olmaz. Zaten uyuz oldum kullandığımız duran toplar 3-4 defa bizim kaleye kontratak olarak döndü. Yine böyle bir pozisyonda sakatlandı.
Harbiden de yaw. Yalnız helal olsun, adam ölümden kaçar gibi koştu o pozisyonda. :005:

Bugun de cok begendim

Hatta Maicon'a göre daha iyiydi

Bende beğendim ve penaltı posisyonu faul bile değil bence.

Hadi diyelim faul.. Ceza sahası dışındaymış net olarak

Ilk yarida Kone'nin direge vurdugu kafa topunda sanirim Denayer vardi yaninda. O hatasi disinda ben bugün begendim, ilk yarinin belki de en iyisiydi yine.

Sakatlanmasi kötü oldu ama yükselen bir performansi vardi 3 mactir yazik oldu.

Denayer'e güven olmaz.
Serdar fit ise, banko oynar.

Jason, Chedjou ve Dany gibi "her an bomba yı patlatabilen" tarzda bir Stoper

Biraz akli olsa direk çeker indirirdi sündürdü içeri adam kendini

abv juve

Geri
Üst Alt