Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.839
- 24.243
- 728
Kendini geliştirdi Terimden sonra şanssız sakatlık geçirdi piyasası düşmüşken alınacaksa alınsın gidipte 7-8 bayılırlarsa söverim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katiliyorum, oyuncularin iyi yönlerini de görmek lazim ve dedigin olabilir. Ama bu tip kritik hatalari 3 Fener macinda yapiyorsa, güven vermiyor demektir.Yanliz gecen sezon kadikoy'de oynadigimiz macta Serdar'in yaptirdigi penaltiyi saymazsak takimda ayakta durabilen tek oyuncuydu, Ramos da yillarca barcelona maclarinda hata yapmistir, kirmizi yemistir, malesef oyuncularimizin yaptigi iyi yonleri gormek yerine nerde hangi oyuncunun hatasi var elestirmek icin yer ariyorsunuz.
Denayer'i bende severim su an ki performansi benim sampiyonlar liginde hayal ettigim Galatasaray icin yetersiz.
Katiliyorum, oyuncularin iyi yönlerini de görmek lazim ve dedigin olabilir. Ama bu tip kritik hatalari 3 Fener macinda yapiyorsa, güven vermiyor demektir.
Emenikeli Fenerbahce macini hatirlayin Kadiköyde. Ayakta kalabilen tek oyuncu Chedjouydu o gün ve her kafa topunu indirmisti. Ona ragmen adam linc ediliyordu bir yaptirdigi penaltidan dolayi o dönem.
Denayer su an yetersiz olabilir - ben oldugunu sanmiyorum - ama bu cocuk genc. Pique hatirlayin 24 yasinda stoper oldu mesela.
Stoperlik kriteri sertlik mi oluyor? Oluyorsa bile Serdar sertlikten ziyade kontrolsüz davraniyor. Hem bize hem kendine zarar veriyor sakatlanarak.Stoper dedigin korkmadan oynayacak, sert oynayacak, agresiflik, cirkeflik, rakibine varligini hissettirecek, bu yuzden Serdar'i begeniyorum. Ramos, Godin, Jose Gimenez, Miranda da ayni tipte oyuncular. Denayer da bu yok. Denayer daha cok rakibine gore hamle yapiyor, cok bekliyor, rakibine yakin oynamiyor, sert oynamiyor.
Stoperlik kriteri sertlik mi oluyor? Oluyorsa bile Serdar sertlikten ziyade kontrolsüz davraniyor. Hem bize hem kendine zarar veriyor sakatlanarak.
Ama diyelim ki senin dedigin gecerli; Sana göre Hummels stoper fln degil yani. Dünyanin en yumusak stoperi, sarti kart bile görmüyor, foul bile yapmiyor.