#64 Jason Denayer

Öyle de aga 5 milyona Fernandoyu aldık bunlardan,gidip 7-8 e felan alırlarsa tam sövmelik yani

O haberlere de gram inanmıyorum bizden başka isteyen yoktur Denayer'i
O haberleri ben kaale almiyorum, Denayer de oyle 7-8 milyon euro'luk bir stoper degil. Yani bizim icin degil. Yoksa elin Inter'i, Milan'i falan isterse verir o parayi cunku onlar icin artik 7-8 milyon euro para bile sayilmiyor.

Ama bizim mali durumumuz + genel olarak Turkiye de futbolculara odenen bonservisleri goz onunde bulundurursak verecegimiz max 4.5 milyon euro olur. City de birakir mi o rakama bilemiyorum. Belki oyuncu kendi de diretirse olabilir, zaten bizi cok seviyor ve bende bir taraftar olarak onu cok sempatik buluyorum ve takimda gormek istiyorum.

çıldırmamak işten değil

De4B7D6WAAA5GUt.jpg:large

"Galatasaray Jason Denayer'in bonservisini almak isterken, Lyon, Marsilya, M'gladbach ve Girona da oyuncuyla ilgileniyorlar. Bonservisi 10m €'yu geçmeyebilir, ancak M. City geri alma opsiyonu koymak istiyor. Denayer Galatasaray'da kalmak istiyor." (HLN)

City'de bizi sökecek yav. Geri alma opsiyonu koyuyorsanız bonservisini de çok düşük yapmanız gerekiyor.

"Galatasaray Jason Denayer'in bonservisini almak isterken, Lyon, Marsilya, M'gladbach ve Girona da oyuncuyla ilgileniyorlar. Bonservisi 10m €'yu geçmeyebilir, ancak M. City geri alma opsiyonu koymak istiyor. Denayer Galatasaray'da kalmak istiyor." (HLN)

1O milyon ero kaç tl haberi var mı bu ankutun?

Denayer kesin bir kız yaptı kendine İstanbul da..işin içine bir de çocuk girdi mi?!

City taraftarlarının yorumlarına göz attım bugün Dortmund maçı performansını nasıl bulduklarını öğrenmek adına. Denayer'dan bahsedilen her yorumda pozitif görüşlere yer verilmiş.

3 lü savunmanın solunda harikalar yarattı dün dortmunda karşı pep göndermez

Basaksehir maçı özeti izliyordum TV'den aklıma geldi, Denayer cidden baya bi sembol oldu bizim takımla kesinlikle bonservisini almalıyız bi şekilde

Çocuk hippi çıkarcı bir yaşam tarzına sahip değil burayı gerçekten sevdiği için gelmek istiyor. Böyle insanlar çok kalmadı o yüzden garipsiyoruz.

Geri
Üst Alt