#64 Jason Denayer

bize gelmez, Leşsun ve ekibi kulübün kaynaklarını yerken biz hamza hamzaoğlu yönetiminde anadolu takımı izlemeye devam

Bütün beleş oyuncular gitsin. Sen git öbürü gitsin herkes gitsin.
Para var nasılsa 5 milyon Euro bons verip bir Rumen buluruz sorun mu

''Nelsson gidiyor, yerine bedava Denayer geliyor'' desek, yerini dolduramaz. En ideali, üç stoperli formatın sağı olur ki TD belli değilken o da mantıklı gelmiyor. Sevdiğim, başarılı olmasını istediğim bir futbolcu ama bilemedim?!..

Jason Denayer bedava bir futbolcu değil. Bonservisi elinde, 5 aydır da hiçbir takıma imza atmamış olmasının da bir sebebi var. Muhtemelen iyi bir imza parası istiyordur temsilcisiyle birlikte. Marcao'yu 15 milyon gibi bir fiyata satıp, Denayer'e 3-4m€ imza parası + yıllık 2.5m€'dan 3 ya da 4 yıllık sözleşme verirsek, burada edilmedik küfür kalmaz. Şartlar, maliyeti çok iyi ayarlanmalı. Sözleşmesi bitmiş, bonservisi elinde olan her futbolcuya bedava demek doğru değil. Kimisi bonservisi kadar imza parası istiyor maalesef.

Jason Denayer bedava bir futbolcu değil. Bonservisi elinde, 5 aydır da hiçbir takıma imza atmamış olmasının da bir sebebi var. Muhtemelen iyi bir imza parası istiyordur temsilcisiyle birlikte. Marcao'yu 15 milyon gibi bir fiyata satıp, Denayer'e 3-4m€ imza parası + yıllık 2.5m€'dan 3 ya da 4 yıllık sözleşme verirsek, burada edilmedik küfür kalmaz. Şartlar, maliyeti çok iyi ayarlanmalı. Sözleşmesi bitmiş, bonservisi elinde olan her futbolcuya bedava demek doğru değil. Kimisi bonservisi kadar imza parası istiyor maalesef.
Zaten öyle bir istegi varsa veya olursa hic konusmaya degmez.

Bonservisini almaya kalksan 15m cekerler yani ne anlatiyorsunki?
Al keyifine bak

Yakinda denayer x takimda haberleri cikar. Cunku bizim td belli degil ve olmadigi icin beles veya ucuz oyunculari kaciriyoruz. Yazik bizim yönetimin kafasina

İlk Galatasaray geliyor akla normal olarak boşu boşuna çalım hissiyatı yaşatmaya gerek yok suyun karşısına. Bizim için gelmemiş olma olasılığı muhtemel.

Bonservisini almaya kalksan 15m cekerler yani ne anlatiyorsunki?
Al keyifine bak
Bonservisini alacak gücümüz yok zaten, ben gidip Marcao'yu 15'e satıp oradan gelen paraya Denayer'i bağlamayı doğru bulmuyorum. Nelsson'a 1 milyon, Marcao'ya 1.3 milyon veriyoruz. Kalite olarak ciddi bir seviye atlatmayacak bir futbolcuya bunların toplamından fazla para verip eldekini de satmış olacaksın. O keyif kaçar, öyle keyif olmaz bence. Dediğim gibi bu adam 5 aydır kimseyle sözleşme imzalamadı. Bize gelmenin hayaliyle gelen teklifleri reddedip, yazı beklediğini de sanmıyorum ama keşke öyle olsa 😄 Lyon'da sözleşmeden dolayı sorunlar yaşadı. Denayer'i ben de seviyorum, işimize de elbet yarar ama bu denklemde sonuç çok tatmin edici görünmüyor.

Ana fikir olarak katıldım ama piyasasının bu kadar yüksek olduğunu sanmıyorum. Yoksa zaten Haziran ortasında TR de işi de olmazdı, turistik gaye gütmüyorsa. Hiçbir Türk kulübü o paraları vermez, vermemeli...

Geri
Üst Alt