Kubat Tokmakçı
10 Numara!
- 20 Haziran 2017
- 10.012
- 18.705
- 403
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize mi geliyor reisCenk Beyle görüşmesinde bol şans dilerim.
Cenk Beyle görüşmesinde bol şans dilerim.
Evet gizli bi operasyondu sag gosterip sol vurduk denayerr hayirli olsunCenk Beyle görüşmesinde bol şans dilerim.
Duyum mu temenni mi abiCenk Beyle görüşmesinde bol şans dilerim.
Zaten öyle bir istegi varsa veya olursa hic konusmaya degmez.Jason Denayer bedava bir futbolcu değil. Bonservisi elinde, 5 aydır da hiçbir takıma imza atmamış olmasının da bir sebebi var. Muhtemelen iyi bir imza parası istiyordur temsilcisiyle birlikte. Marcao'yu 15 milyon gibi bir fiyata satıp, Denayer'e 3-4m€ imza parası + yıllık 2.5m€'dan 3 ya da 4 yıllık sözleşme verirsek, burada edilmedik küfür kalmaz. Şartlar, maliyeti çok iyi ayarlanmalı. Sözleşmesi bitmiş, bonservisi elinde olan her futbolcuya bedava demek doğru değil. Kimisi bonservisi kadar imza parası istiyor maalesef.
Bonservisini almaya kalksan 15m cekerler yani ne anlatiyorsunki?Jason Denayer bedava bir futbolcu değil. Bonservisi elinde, 5 aydır da hiçbir takıma imza atmamış olmasının da bir sebebi var. Muhtemelen iyi bir imza parası istiyordur temsilcisiyle birlikte. Marcao'yu 15 milyon gibi bir fiyata satıp, Denayer'e 3-4m€ imza parası + yıllık 2.5m€'dan 3 ya da 4 yıllık sözleşme verirsek, burada edilmedik küfür kalmaz. Şartlar, maliyeti çok iyi ayarlanmalı. Sözleşmesi bitmiş, bonservisi elinde olan her futbolcuya bedava demek doğru değil. Kimisi bonservisi kadar imza parası istiyor maalesef.
15m a birini satıp aynı paraya yerini doldurmak çok mantıklıBonservisini almaya kalksan 15m cekerler yani ne anlatiyorsunki?
Al keyifine bak
Bonservisini alacak gücümüz yok zaten, ben gidip Marcao'yu 15'e satıp oradan gelen paraya Denayer'i bağlamayı doğru bulmuyorum. Nelsson'a 1 milyon, Marcao'ya 1.3 milyon veriyoruz. Kalite olarak ciddi bir seviye atlatmayacak bir futbolcuya bunların toplamından fazla para verip eldekini de satmış olacaksın. O keyif kaçar, öyle keyif olmaz bence. Dediğim gibi bu adam 5 aydır kimseyle sözleşme imzalamadı. Bize gelmenin hayaliyle gelen teklifleri reddedip, yazı beklediğini de sanmıyorum ama keşke öyle olsaBonservisini almaya kalksan 15m cekerler yani ne anlatiyorsunki?
Al keyifine bak
Ana fikir olarak katıldım ama piyasasının bu kadar yüksek olduğunu sanmıyorum. Yoksa zaten Haziran ortasında TR de işi de olmazdı, turistik gaye gütmüyorsa. Hiçbir Türk kulübü o paraları vermez, vermemeli...Jason Denayer bedava bir futbolcu değil. Bonservisi elinde, 5 aydır da hiçbir takıma imza atmamış olmasının da bir sebebi var. Muhtemelen iyi bir imza parası istiyordur temsilcisiyle birlikte. Marcao'yu 15 milyon gibi bir fiyata satıp, Denayer'e 3-4m€ imza parası + yıllık 2.5m€'dan 3 ya da 4 yıllık sözleşme verirsek, burada edilmedik küfür kalmaz. Şartlar, maliyeti çok iyi ayarlanmalı. Sözleşmesi bitmiş, bonservisi elinde olan her futbolcuya bedava demek doğru değil. Kimisi bonservisi kadar imza parası istiyor maalesef.