#64 Jason Denayer

kendi sahamızdaki maçlarda denayer sırıtmaz hatta oyuna top sokma yeteneği bize ekstra katkıda verebilir ancak kalemizin abluka altına alınacağı derbi maçlarda ve zorlu deplasmanlarda ne yapar o konu soru işareti ! denayer ilk geldiğinde çok kötü bir gs kadrosu vardı bu yüzden denayer kötü gözüktü ! bence bu aslan parçası için bir kaç maç izleyip ondan sonra notumuzu verelim ! dün nem sıcaklık denayerin yepyeni bir kadroda ilk maçına çıkması tudorun berbat oyuncu değişiklikleri de üst üste geldi !! he benim ilk tercihim transferde asla denayer olmazdı oda ayrı !!

denayer henüz fit degil hatta kilo fazlası var denmisti bizim cöp takımda cok iyi parlamıstı bence form tutarsa,zaafları olsada serdardan cok isimize yarayack

Serdar bundan iyi defans ama sürekli sakat adam.
Arada bi de konsantrasyon düşüklüğü yaşıyor. Kafayı toparlasa hatasız çok maç geçeriz Serdar'la.

Yaprak gibi topçu, geçen yıl da boşuna o kadar ağladınız arkasından.

buna tapan birileri yok mu burada?
malum her futbolcunun bir tapanı çıkıyor

30 dakikada bu kadar gömülecek ne yaptı la bu adam farklı maç izlemişiz

Gelirken kimse ses etmiyordu 3-5 kişi dışında 1 maçla hemen gömülmüş . Ben istemeyenlerdendim ama bu kadar gömülecek birşey de yapmadı.. Hele ahmet çalık denen futbolcu bozuntusuyla kıyaslamayın hakaret oluyor.. adam daha 1 metreye pas atmaktan aciz hep defans olsa neye yarar..70li yıllarda oynanmıyor futbol.. Serdar hava topları nedniyle 1 tık önde denayerden ama bizim ilacımız olama bu 2 isim.

Ben Denayer'in kötü bir futbolcu olduğuna inanmıyorum. Defansif özellikleride gayet yeterli. Hatta TR ligi için fazla bile.

Yetenekli, hızlı.. Boyu kısa olabilir bu açığı da Maicon kapatsın bir zahmet. Bence üstüne gidilmeli. Denayer yüzünden puan kaybetmeyiz. Selçuk ve Serdar yüzünden de çok goller yeriz.

Vay arkadas Allah akil fikir versin size gawur gibi acimasizca yorumlar yapiliyor

Gene ego kokan yorumlar.
Geçen sene sol bek önlibero falan oynamış adamı , bir hafta beraber çalıştığı takımla 30 dakkalık performansına göre eleştiriyolar.
Çünkü bir yerden vurmaları lazım çamur atmaları lazım , Ostersunds faciasının başrollerinden Ahmet Çalık Denayer'den iyi diyen adam bir daha bırak futbolu golf bile izlemesin başka bi hobi bulsun , bu kadar boş taraftarımız olmasada olur zaten.

Hayir bir macligina elestirmenize gelmeyecegim bile, ne yapti da elestiriyorsunuz?

Yanlis yaptigi 1 sey soyleyin.

Ne boş adamlarsınız yav. Çok saçma şeyler dönüyor bu konuda.

Adam 45 dakika bile oynamadine gördünüz de neyi eleştiriyorsunuz.

sent via GSC

Bu çocuğu beğeniyorum.İnşallah ileride performansını daha da ileriye taşıyacaktır.

Olucak bu çocuk. Utandıracak morartacak herkesi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynı tipler Maicon'un ilk 2-3 maçında da buradaydı. Kazık girdi, çok yavaş vs diye. Hadi her şeyi geçtim, herif yarım devre oynadı. Neyini gördünüz de eleştirmeye başladınız iyi misiniz siz?

2 Östersund maçında da 12823988943 tane amatör ligde oynayanların yapmayacağı hataları yapan ve yediğimiz nerdeyse bütün gollerde hatası olan Semih'in alt versiyonu Ahmet Denayer'den iyi diyen net maldır. Futbol çomarıdır. Gitsin su sporları vs izlesin.

İlerleyen haftalarda Maicon ile çok iyi bir ikili olacak Denayer.

Serdar ile Maicon olmuyor işte görmüyor musunuz? Adamın bütün defolarını Maicon kapatıyor. Serdar denen hıyar en ufak baskıda şamar oğlanına dönüyor. Rakibe dan dun girip faul alıp, kart yemekten başka bir numarası yok.

Son düzenleme:
YouTube

Şu kafa vuramıyor diyenler neyin kafasını yaşıyor net merak ediyorum. Serdarın Denayerden üstün olduğu 1 tane özelliği yok sakatlık harici

[h=1]Hugo Rodallega Lig Tv'nin Quiz programına konuk oldu[/h] Lig Tv'nin sevilen programı Quiz'in bu haftaki konuğu Akhisar Belediyespor'un Kolombiyalı golcü oyuncusu Hugo Rodallega oldu. İşte neşeli anların yaşandığı programda Rodallega'nın cevapları...

EN YUMUŞAK FUTBOLCU

Jason Denayer... Önce forvetlerin topu almasına müsaade ediyor, sonra müdahale etmeye çalışıyor.

...

Geri
Üst Alt