#64 Jason Denayer

Ortalama gsc futbol profesöründen daha bilgilidir diye düşünüyorum.

Aynı röportajda Cihatın iyi bir teknik direktör olduğunu Felix Magathın kötü bir teknik direktör olduğunu sölüyor mesela baya iyiymiş cidden.

Fikirlerin kendine has olsun başkasının ne dediği önemli değil. Hoş bu Rodallegayı yana yana takıma isteyenlerde vardı. Sende varsındır içlerinde şaşırmam. Benim izlediğim maçlardada Denayer bu Rodallegaya baya üstünlük kurmuştu..

Cocuk 27 dakika oynadi topu topuna. Hem de oyunda hic bir üstünlügümüzün kalmadigi karmakarisik bir periyotta.

Cok degisik adamlarsiniz gercekten. En son Garry geldiginde 45 dakika oynayip 1 asist yapinca bakin bu Bruma dan cok daha iyi diyenler vardi. Allah akil fikir versin.

Denayer'i eleştirenler geçen hafta tiner kafası yaşayanlar beyler takmayın. Takım iyiye gidince tinerciye dönerler şampiyonluğu ilan ederler, kötüye gitti mi 30 dakika bile oynamayan adamı gömerler, alıştık artık. Ulan hadi bariz bi hata yapsa anlarım da 1 tane bile hatasını görmedim maçta neyin çekememezliği bu, sırf adam bize gelmek istedi diye duygusallığından vurmaya çalışan tipler burada Denayer'i eleştirenler. Nasıl anlatayım bilmiyorum ama yerli görüyorlar adamı takıma bağlı diye. Nasıl bir karakterdesiniz arkadaş anlayamıyorum ya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynı röportajda Cihatın iyi bir teknik direktör olduğunu Felix Magathın kötü bir teknik direktör olduğunu sölüyor mesela baya iyiymiş cidden.

Fikirlerin kendine has olsun başkasının ne dediği önemli değil. Hoş bu Rodallegayı yana yana takıma isteyenlerde vardı. Sende varsındır içlerinde şaşırmam. Benim izlediğim maçlardada Denayer bu Rodallegaya baya üstünlük kurmuştu..

Ne diyeyim inş yanıltır

Bundan bi cacık olmaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pek umutlu değilim bende kendisinden. Serdar oynamalı şu durumda maicon ile iyi ikili oldular.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forvet dahil her mevkide 3 aşağı 5 yukarı oynayacak teknik hız ve yetenek var ama önemli olan stopere adapte edip olgunlaştırmak inşallah olacak ondaki bu hız teknik mücadeleci yapı işe yarayacaktır

Antalya maçında golle sonuçlanan o vahim kornerden önce üstüne gelen şuta poposunu dönmesi iyiye işaret değildi bence.

Abartmadan söylüyorum elit stoper olabilecek potansiyeli var. Fizik yapısı, atletizmi, top tekniği, yeteneği üst düzey olabilecek seviyede. Ama farklı pozisyonlarda oynaya oynaya ortaya karışık bir şey çıkmış. Stoperde yeterince olgunlaşamamış. Şöyle bir baksan sahada kumaşı iyi bir futbolcu görüyorsun ama iyi bir stoper görmüyorsun. Halı saha topçusu gibi düşünün. Her şeyi yapabiliyor ama pozisyonu yok. Stoperde çok düzenli oynayarak bunu aşması lazım. Şu an için Serdar'ın gerisinde görüyorum.

DKUejiuW4AAIvNZ.jpg

Geri
Üst Alt