#64 Jason Denayer

1e 1 carpisma konusunda sikinti var herifte, 1 sene plde gecirmesine ragmen forvetlere topu alip donecek firsati taniyor halen. dun jansene de yapti gerci sonra yetisip shutunu bozdu. sonra gitti gereksiz cift dalip kirmizi verecek sansi verdi topikliye. allahtan topikli vermedi. su esnada serdari kesemez. lakin iyi bir yedek olabilir

Oyuna girdiği her maçta ve ilk onbir çıktığı maçlarda sıfır kritik hatayla basit ve garanti oynuyor. Daha ne yapsın. Şu kafanızdaki şartlamaları çıkarın artık.

derbide son 15 dkda kafayla top kesti 2-3 kere yanlış görmediysem...

Konya ve bu macta iyiydi.
En buyuk sorunu kiz gibi oynayip hava toplarindaki etkisizligiydi bariz gelisme var

hırsını son dakikalarda ceza sahamızda bel hizasına açılan ortaya çılgınca uçan kafa atmasından ve sonraki yüz ifadesinden anlayabilirsiniz.

Kırmızı karttan yırttığını da söylemek gerek. Öyle müdahale yapılmaz. Ders çıkarır inşallah.

Rezalet oynuyor ilk yarının açık ara en kötüsü, bariz uyumsuz, bir pozisyonda okay'dı sanırım kaçırdı kornerde neredeyse yiyorduk.

Duygusal olarak bakınca takıma gelmek icin yaptıkları filan insanı mutlu ediyor ama defans için yetersiz bir oyuncuydu ve bu da gün geçtikçe belli oluyor.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takımdaki en iyi oyunculardan biri bence şu an her topa vuruyor.Aynı maçı izlediğimize eminmiyiz?

Harbi harbi bu maç özelinde eleştirecek bişey yok. Şu anda takımın en iyisi.. Geldiğinden beri hiç bişey yaptığı yok fakat şu maç için bu adamı eleştiren taş olur :D

mahalle maçında defanstan dönen topun hikayesini yazıyor . keşke çikolata kutusunu evinde bıraksaydı

şuana kadar takımın en iyi oyuncusunu eleştirmek sadece bu forumda olurdu zaten insanı forumdan soğutursunuz yemin ederim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Farklı olmak için eleştiriyorlar bunu da.

İlk yarı da takımın en iyisi.

Bende anlamadım la 1-2 falsosu vardı da kaç top karşıladığını ben sayamadım ilk yarı. Biraz değil baya saçmalıyorsunuz bence.

Ndiaye ve Selçuk gibi orta saha oyuncuları varlık gösteremezken suçlu Denayer mi?

Saçmalamayın bence.

sent via GSC

Geri
Üst Alt