#64 Jason Denayer

Ahmet Çalık daha iyi olabilir bundan. Berbat bir stoper.

Her daim yuzlerimizi guldurmus 1 hoca idi

images

Gerçek imparator diyebileceğimiz 1 insandı desem abartmış mı olurum diyorum.

İlk geldiğinde iyiydi ileriye çıkıp rahatlatıyordu takımı zamanla iyice köreldi şu an ligde hiçbir takımda oynayamaz zaten kiralık iyi insan ama çok kötü stoper..

Artık bu adam hakkında fikir sahibi olabilir. Kesinlikle yetersiz.Ama başımızdaki çapsızlar süresi buraya adam bulamayınca bu adama mecbur kaldılar.

Transfer sezonunun sonunda hem yönetimde hem de taraftarda ısrarlı bir denayer hevesi vardı. Denayer de çok istekliydi. Nedir bu heves nedir bu çılgınlık anlamamıştım. Benim göremediğim ne vardı bu adamda. Bir şey yokmuş!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hala bu adamı yalayan varsa beynini alalım kediye köpeğe falan aktaralım da bir işe yarasın.

Galler maçında Kanu ile yaşadığını dün Adebayor ile yaşadı, adam cepheyi görüyorken çarşı oldu. Muazzam bir stoper gerçekten.

Hala bu adamı yalayan varsa beynini alalım kediye köpeğe falan aktaralım da bir işe yarasın.

Galler maçında Kanu ile yaşadığını dün Adebayor ile yaşadı, adam cepheyi görüyorken çarşı oldu. Muazzam bir stoper gerçekten.

Son dakikalarda korner pozisyonunda kafa vurmak için ileri çıktı ne düşünüyorsun o pozisyon hakkında :D

Geri
Üst Alt