#64 Jason Denayer

Takimda en nefret ettigim oyuncu.
Bjk macinda sahada gormeyiz umarim.

Bu adamdan stoper falan olmaz, her macta stoper olmadigini belli ediyor, stoper dedigin sert agresif olacak, adamina yakin oynayacak, kendini belli edecek, ilk sezonunda fena degildi oda cogu macta sag bek oynadigi icin

Adebayor´un attigi ikinci golde hatayi, yada dengesizligi cok önceden yapiyor. Elia cizgideyken, ceza sahasi icinde sadece Adebayor var, Elia´nin oradan topu Adebayor disinda birakacak baska takimdasi yok. Onu dogru bir sekilde antisipe etmesi, cok rahat bir sekilde ortaya gelen ciliz topu kontrol edip, ileriye gönderbilmesi gerekiyor. Ama Denayer sasirip, ilginc bir sekilde topa kayarak müdahale ediyor. Basaksehirli oyuncular da o an ileriye dogru pres yaptiklari icin, top Irfancan´in önünde kaliyor, o da Fernando´yu (?) yatiriyor, sonra Adebayor´a birakiyor ceza sahasi icinde topu.

kisaca. Basaksehir´in ciliz atagini, cok gereksiz bir sekilde pozisyon haline getirdi. Adebayor´un o topu ceza sahasi icinde öyle gütel bir sekilde aldigi andan itibaren zaten, gecmis olsun demek düser. Denayer´in sadece kendisini de yatirmaz.

Lutfen uplamayin konuyu hatta modlar kitlesin gormek istemiyorum ismini.
1dk forma şansi veren haindir bu saaatten sonra.

Mehmed diye city uzmanı bir üye vardı görünmüyor bayağıdır city asla kiralamaz denayer artık türkiyede oynamaz 20 mio luk topçu city nin büyük yatırımı filan diyordu nerde o küfürbaz hergele gelsin 2 post atsın hele.
Yanıldım yav, bu kadar basit. Bu kadar kötü olacağını tahmin etmiyordum, adam kendini geliştirmek yerine geriye gitti. Sadece ben değil Uğur Karallaukçu gibi çoğu TV yorumcusu da ayni görüşteydi yazda adı geçtiğinde. Ama netice itibariyle büyük fiyasko oldu. Yanıldığımı kabul ediyorum, Tudorsporlular gibi ebemizi sevse de savunmaya devam edecek halim yok.

Yanıldım yav, bu kadar basit. Bu kadar kötü olacağını tahmin etmiyordum, adam kendini geliştirmek yerine geriye gitti. Sadece ben değil Uğur Karallaukçu gibi çoğu TV yorumcusu da ayni görüşteydi yazda adı geçtiğinde. Ama netice itibariyle büyük fiyasko oldu. Yanıldığımı kabul ediyorum, Tudorsporlular gibi ebemizi sevse de savunmaya devam edecek halim yok.

seni kast etmedim ben mehmet öztürk diye biriydi.

bu adam hic bir zaman iyi olmadi zaten, havaalaninda uyudu diye gaza gelip istedi duygusal taraftarlar. yonetimin zaten futbol akli yok

Serdar ve Maiconda bi sorun yoksa süre almaması icap eden top tepicimiz

ancak sağbeke aday olabilir ama gerek yok,ali ülgen var.gidebilir.

Sanirim bu sefer iyice civiyi cakti. Denayer Galatasaray futbolcusu degil. mac esnasinda zaten 2-3 golde hatasi vardi. Kafa toplari cok kotu bu adamin, indirecegi yerde kafa topuna cikip direk rakipe veriyor. Bilen bilir su adama az kufur etmedim
Ha simdi futbolcumuz napabiliriz? Sag/Sol bek yedegi olabilir anca, stoper olmak kolay degil yaptigin is'de daha dikkatli olmalisin ki bu herifde dikkat denen bisey yok.
Ahmet Calik su adamla hemen hemen ayni su adami almak aptallik olur

Geri
Üst Alt