- 18 Temmuz 2009
- 80.787
- 225.496
- 5.093
Son dakikalara pek bakmadım, 5-1den sonra mıSon dakikalarda korner pozisyonunda kafa vurmak için ileri çıktı ne düşünüyorsun o pozisyon hakkında![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son dakikalara pek bakmadım, 5-1den sonra mıSon dakikalarda korner pozisyonunda kafa vurmak için ileri çıktı ne düşünüyorsun o pozisyon hakkında![]()
Son dakikalara pek bakmadım, 5-1den sonra mı![]()
Bu herif rakiplere karsi mudahale ederken domaliyor mu yoksa bana mi oyle geliyor
Yanıldım yav, bu kadar basit. Bu kadar kötü olacağını tahmin etmiyordum, adam kendini geliştirmek yerine geriye gitti. Sadece ben değil Uğur Karallaukçu gibi çoğu TV yorumcusu da ayni görüşteydi yazda adı geçtiğinde. Ama netice itibariyle büyük fiyasko oldu. Yanıldığımı kabul ediyorum, Tudorsporlular gibi ebemizi sevse de savunmaya devam edecek halim yok.Mehmed diye city uzmanı bir üye vardı görünmüyor bayağıdır city asla kiralamaz denayer artık türkiyede oynamaz 20 mio luk topçu city nin büyük yatırımı filan diyordu nerde o küfürbaz hergele gelsin 2 post atsın hele.
Yanıldım yav, bu kadar basit. Bu kadar kötü olacağını tahmin etmiyordum, adam kendini geliştirmek yerine geriye gitti. Sadece ben değil Uğur Karallaukçu gibi çoğu TV yorumcusu da ayni görüşteydi yazda adı geçtiğinde. Ama netice itibariyle büyük fiyasko oldu. Yanıldığımı kabul ediyorum, Tudorsporlular gibi ebemizi sevse de savunmaya devam edecek halim yok.
seni kast etmedim ben mehmet öztürk diye biriydi.
İyi insan kotu stoper vasat sag bek
ancak sağbeke aday olabilir ama gerek yok,ali ülgen var.gidebilir.