#64 Jason Denayer

sag/sol bek olarak iyi

Ortaları da iyi ha. Über teknik Latov'dan daha güzel muz orta açıyor. Mariano sakatsa oynasın sağda.

Kendisini ilk olarak sağ bekte deneyen Hamza Hamzaoğlu'na saygılarımı sunarım. Saygıdeğer Hocam boşuna oynatmamış meğersem.

Ortaları da iyi ha. Über teknik Latov'dan daha güzel muz orta açıyor. Mariano sakatsa oynasın sağda.

Poldi ye güzel bir asisti vardi ilk geldigi sezon. Mersin maci miydi neydi tam hatirlamiyorum.

Poldi topu buna verip iceri kosup sonra gelen ortayla kafa golü atmisti.

Bu adam ciddi anlamda teknik bir oyuncu, pasları falan Belhanda'dan 10 kat iyi. Fakat hangi mevkide oynarsa oynasın istenilen performansı vermeyecektir. İhtiyaç halinde bek, ön libero fln oynatılabilir.

Kalitesiz nerde hamle yapmasını bilmiyor
Belçikalı değil bu galiba afrika kökenli olabilir

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi tane kesme gönderemeyen,beki zorlamayan adamdan bek mek olmaz büyük klüpsen idareten bekin olamaz,deplasmanda hücumda -1 olmak demek,garry oynasın bekte çok daha iyi

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sovuyoruz falan ama stoper sag sol demeden hakkaniyetlen katki vermeye calisiyor.Kutluyorum sahsini.

sag bek dışında herhangi bir mevkide görev verilmemelidir

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendisini ilk olarak sağ bekte deneyen Hamza Hamzaoğlu'na saygılarımı sunarım. Saygıdeğer Hocam boşuna oynatmamış meğersem.

3 kupali duayen hocamizi sevgiyle yadetmemize sebebiyet veren bu guzel post'u tum renktaslarimin gormesi icin bumpliyorum

Geri
Üst Alt