#64 Jason Denayer

Bize geldiğinden bu yana çıkardığı en iyi maçtı diyebilirim.

Ikinci yarı için teşekkürler ama ben bir şeyi anlamıyorum. Bizim stoperler hava toplarına çıkamayacaklarını anladıklarında neden motorları komple stop ediyorlar? Yahu arkadaş en azından rakibe yapış rahat vurdurma.

Bu zamanlamanın hangi seviyesi kral? O ıskaladığı toplar ve yanından yürüyerek geçen adamlar hadi biri Mendes tamam diyelim ama Deniz nasıl geçer seni topla birlikte ceza sahasında yürüyerek, yok benden pes bu arkadaş ümitsiz vaka.

Neresi iyiydi yav? Yediğimiz golde tek yapması gereken Umut’un yanında yükselip onu bozmaktı. Onu bile beceremedi. İlk yarı hakem istese atabilirdi, bir cacık olmaz Denayer’den. Geldiğinde çok sevinen biri olarak söylüyorum bunu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

nesini övüyorsunuz anlamıyorum adam buz gibi golü yedirdi ilk yarıda 2 tane yedirecekti olmadı

bana göre solbekte latodan daha iyi.en azından 2.yarıda mendes öyle araya kaçamazdı kolay kolay.takip ederdi denayer...

Bugün gayet iyiydi birtane tayming hatası dışında

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir stoperin bu kadar çok dengesiz oynama hakkı yok. İlk yarı net 3 4 hatası vardır. 2. yarı hatasız oynadı neredeyse. Ama dediğim gibi stoperin bu kadar çok hata yapma lüksü olamaz. Telafisi olmaz.

2.yarı birkaç hava topu aldı onun dışında yine çok vasattı..

Çok iyidi ilk yarı. Belkide geldiğinden beri en iyi devresi oldu.
Maçtan sonra ne işi var bunun ilk onbirde dedim bide

Kayseri maçının ikinci yarısında yükselen performansını antrenmanalarda da yansıtmış olmalı ki Terim bugün tekrardan sahaya sürmüş.

Şimdiye kadar sergilediği performansı ile doğru bir karar olduğunu gösteriyor.

sent via GSC

hep eleştirdim ama şimdilik hakkını vereyim; Kusursuza yakın oynadı. Böyle devam et.

Hayret ki hatasız oynuyor kesin yapar ama 1 numara yine diğeri kabul edilemez olur.

nazar değmez umarım 2.yarı.

Fazla üstün bu gece kesinlikle

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Man of the match. Aksini iddia eden gitsin kumda oynasin. :)

Geri
Üst Alt