#64 Jason Denayer

Bu adamın o kadar çok eksiği varki, 32 yaşında falan anca stoper olur.

100 metre uzun toptan arkasına adam kaçırıyo ey gidi eyy,bu adam stoperse!!Muslera'ya dua etsin kaç oldu gollük hatalarını kurtarıyo belli değil,1 maç olur 2 maç olur 3 maç olur dersin her maç m gollük hatası olur bir defansın ya

seviliyosun çakma bob marley <3

Bundan stoper olmaz, baska mevkide anca oynar.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Yine yanıltmadı
Zekâ sorunu var kesinlikle eminim artık

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

maicon varken bunda israr etmek umarim sampiyonluga mal olmaz.
stoper durusu yok hic adamda

Yahu neden anlayamıyorsunuz herif şener şenin ilyas salmanı kandırması gibi devamlı kandırıyor sizi...Açın bakın konuya 50 kere dedim bundan stoper olmaz diye.... Bunu bir de Serdar Azizle kıyaslayanlar vardı bir ara aasdasdhasgda.... Denayer bu takımda ancak yedek olur anlayın lütfen yine 1 maç iyi oynayınca coşmayın

Denayer çok net yetersiz.Ama bu adamı eleştirenler serdarı göklere çıkarıyor.
Bu takımdaki tüm stoperler yetersiz.Bu çok net.

Seneye yerine bir sol stoper alınmasını kesinlikle isterim o kadar ısrar edilecek bir adam değil bana göre

Çok garip bi adam bu arkadaş izlerken ulan hayvan gibi kalitesi var birşeyler yapıcak sanki gücü hızı var diyorsun ama stoperlik konusunda batırıyor. Ama bi şekilde kalitesini belli ediyo izlerken kendi hataları olmasa lig oyuncuları baya zorlanıyo bu herife karşı güç ve hız olarak. Bence bu adam stoper değil :D

Ayrıca onu bunu geçin bi maicon bizi çok yaktı maicon bombası ile olmaz bu iş denayer devam etsin. Kalan 2 maç.

Serdar denayeri cocuguna aldigi puf top niyetine oynar.

alanya maçında puf diye gidiyordu şampiyonluk.
iki oyuncununda birbirinden farkı yok.Çok ciddi eksiklikleri var.bir fazla bir eksik.İki oyuncu hakkında fiziksel, teknik ve mental anlamda daha detaylı açıklama yapıcamda gene anlamayacaksın. boş boş yazmaya devam edeceksin.

Serdar denayeri cocuguna aldigi puf top niyetine oynar.

alanya maçında puf diye gidiyordu şampiyonluk.
iki oyuncununda birbirinden farkı yok.Çok ciddi eksiklikleri var.bir fazla bir eksik.İki oyuncu hakkında fiziksel, teknik ve mental anlamda daha detaylı açıklama yapıcamda gene anlamayacaksın. boş boş yazmaya devam edeceksin.
:)
Serdara ramos demiyoruz.denayerin ne kadar kotu oldugunu anlatmaya calisiyorum.
Nispeten hatasiz oynadigi maclarda da yazdim.
Bu kardesimizin akli duruyor sahada.Kal geliyor adama malatya deplasmaninda da besiktas macinda da dunde yine aynisi oldu.
Serdar daha katlanilabilir topcu.
Denayere peygamber sabrı yetmez.

Geri
Üst Alt