Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
10 no rotasyonuna bak
Mertens
Mata
Tşk erden reyiz
Mertens
Mata
Tşk erden reyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl hatırlamıyorsun renktaş şampiyonluğumuzda payı vardı. Bizden sonra Vissel Kobe ile Japonya şampiyonluğu yaşadı bide.aa bu hala futbol oynuyor mu ya ? ben bıraktı sanıyordum bizden sonrabu arada neden bilmiyorum da bizde oynayıp da aklıma en az gelen topçulardan biri. aa bizde mata da oynamıştı ya modundayım. halbuki golü molü de vardı ama sanki hiç oynamamış gibi hissediyorum bazen
1 maçını hatırlıyorum sadece, içerdeki bir maçımızdı devreye yenik girmek üzereydik, 40 ve 45. dakikalar civarıydı sanırım dakikalarını tam hatırlamıyorum ama gerideydik ve devre bitmeye yakındı sanki , 2 gol atarak bizi 2-1 önde sokmuştu devre arasına. tek hatırladığım bu adamla ilgili buNasıl hatırlamıyorsun renktaş şampiyonluğumuzda payı vardı. Bizden sonra Vissel Kobe ile Japonya şampiyonluğu yaşadı bide.
Avustralya da dünyada olmayan kendilerine ait bir sporlari var avustralya futbolu diye. Sonra rugbyBizim halı sahada daha çok seyirci oluyor ama catan oynamasının hatrına bişey demeyeceğim
Kulüp paylaşımında o müziği eklediği için otomatik çıkıyor Mata eklemiyor.Beni daha cok meraklandiran
Fincani Tastan Oyarlari nerden dusunup paylasima ekliyor mesela