65. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Sonuçlar 20:00'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yılın transferini gerçekleştirdin bence dava arkadaşım. Bundan sonra başarılarımız konuşulacak Aslan. Yükselen ivmemiz her geçen yarışmada düşmana korku salarken, dosta da güven verecek. Herkes komodo ejderlerini konuşacak.

Tapatalk

Abi bi de kurucu üye olarak döndün. O da çok önemli. Tek başıma kalıyordum son zamanlar. Ömer falan artık katılmıyor yarışmalara. Bugünden sonra efsane olacaksın gibime geliyor. :D

Abi bi de kurucu üye olarak döndün. O da çok önemli. Tek başıma kalıyordum son zamanlar. Ömer falan artık katılmıyor yarışmalara. Bugünden sonra efsane olacaksın gibime geliyor. :D
Kedi ve Porsukları boğazın derin sularına gömmeye geldim. Kılıcını hazırla Aslan, ufukta yeni kelleler görüyorum.

Tapatalk

Birkaç kişi var şu an öne çıkan. Hepsinin hain kellesini bedenlerinden ayıralım. İsimleri bir ara veririm sana. Sen şafak operasyonu yaparsın. Bir sabah aniden çıkıverirsin karşılarına.

Tapatalk

:D Alpay, sn Türker, sn B. Arda Aycan (şimdilik temsili)

iuuq_NV_00jnh41_SL_jnbhftibdl_SL_vt0jnh410718_2NU_0lfmmf_SL_kqh.jpg

An itbari ile 18 kişiden sonuçlar geldi ve diyeceğim şudur ki akşam çok kişinin kellesi yaverim Aslan Türkoğlu tarafından alınacaktır. :oley:

16:30'dan arkadaşlar ile buluşmaya gideceğim beyler.
@Uğur İz
@Yasin Yıldırım
@Bekir Özkara
@Eray ÖZTÜRK
@Berkan Yavuz
@Serdar Alp Poyraz

oylarınızı bu saate kadar gönderme imkanınız varsa iyi olur.

GECE 22:30-23:00 gibi gelebileceğim. Sonuçları gitmeden hazırlarım zaman almaz.

Puanları gönderirken mesajda 20000 bin karakter sınırı falan diyor göndermiyor mesajı. Yan yana yazarak da göndermeyi denedim yine olmuyor sebebi ne ola ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt