#66 Anıl Dilaver

Cevap: #66 Anıl Dilaver

Anilin hareketli bir topcu olmasi beni cok sevindirdi. Pasi veriyor, hemen bosa kaciyor, oldugu yerde donup durmyor diger topcularimiz gibi.

Cok hareketli vede cok cabuk, özgüveni artisin, iste o zaman görmek lazim Anili.

Ayrica güclü olmasi da, baya sevindirici. Altyapidan geldi, bunu ezerler diye düsünmüstüm, hele Konyaspora karsi oyniyorsa, isi cok zor diyordum ama Ikili mücadelerden kacmiyor, omuz atildiginda yuvarlanip gitmiyor, tam tersine, aslan gibi ayakta durabiliyor.

Ya Aydın ile karşılaştıranlar var ama, Aydın'ın attığı golü biraz daha izleyin Aydın o golü karambolde attı, gol olmayabilirdide, Aydın o gün gol dışında fazla yoktu ortalıkta, ama Anıl nerde ne yapması gerektiğini biliyor.

Ne karambolü be dostum adam kendi sürükleyip kendi atıyor pozisyonda video bile koymuş arkadaşlar

Başka maçı hatırlıyon galiba

A2 maçlarında Cem ile beraber beğendiğim bir futbolcuydu.Parlar inşallah,darısı Cem Sultan'ın başına.

Herkesten özürdiliyorum, maçı ben yanlış hatırlıyormuşum.

Anıl stil olarak tam Jerman Aliadiere....

bu kadar terbiyesiz bır basın olamaz ayıptır kardesım okudum şok oldum yok anılın konturu yokmus metrobusle gıdp gelıyormus..ya bu konulara neden gırer bu gerızekalılar anlamadım,kaldıki anılın aılevı maddi durumu çok iyi cok onemlı degıl ama anıl metrobusle degıl arabasıyla gıdıyor kulube he kntorunu bılemem.komik ya vallahı komık gencecık cocukları sırf manset yapmak ve daha sonra yerden yere vurmak için yapıyorlar bunları çakal serefsızler..basın bosuna fenerlı degıl ttaktıkllerı bu manşete cıkarıcaklar sonra en ufak bır acıgında ustune gelecekler..ama benım bıldıgım tanıdıgım anıl gercekten cok karakterlı ve cok mantıklı en onemlısıde cok ciddi ustesınden gelecektır bunların.

ayrıca ben antep maçında anıl ın ılk 11de cıkmasını ıstemıyorum,hagı akıllıysa cem sultanla çıkar ,çunku anıldan beklentıler arttı bu cocuga bu yuku hemen degılde yavas yavas yuklemek lazım.ayrıca bakarsınız cem sultanda patlama yapar anıl gıbı bır tasla ıkı kus vururuz.ama sanırım cem dun oynadı a2 macında oynayamaz gıbı

yeterlimi..luzumsuz bılgıle aslında ama basının yalancılıgı ve oturdugu yerden sallama haberlerını gostermek ıstedım

valla arkadasım ben maalesef tutmuyorum cumhuru ya ama berkın kamıl arslan ve son zamanlarda eskı performansından ornekler gordugum cem sultan en fit durumdakıler ama ne yalan soylıyım berkın ıyı ama çok ıyı bır futbolcu olabılır o ısık fazlasıyla var ozel bır yetenek.ama cumhur sankı bana sıradan bır oyuncu gıbı gelıyor 5 yıldır ızleyen bırı olarak soyleyevılırım.ayrıca unutmadan berk nezırogullarıda adamımdır mutlaka ama mutlaka atakımda kalıcı olacak bır oyuncu olacaktır,çok asıl bır oyuncu goruntusunde

Pas tercihleri çok doğru bu neyi gösterir? Oyun zekasının yüksek olduğunu gösterrir.Ama sorarsanız kesinlikle bir Alex değil!

Bu adamı oynatmayıp Pino'yu oynattığın maçlara yanıyorum Hagi!

yusuf akyeli niye konya şekere sattılar adam beşiktaşa gol attı 30 metreden ah yönetim ah

Geri
Üst Alt