#66 Anıl Dilaver

Cevap: #66 Anıl Dilaver | Samsunspor'da Kiralık

iyi de sans bulamamasi bir eksiklik degil mi zaten ,neyse ben altyapidan sonra Anil'da bir ilerleme gormedim umarim ben yanlis gormusumdur

abi şans bulamaması yabancı fenomenliginden. emin ol o adamdan daha iyi oynar bu cocuk. samsun birde cok hücum yapan bir takım degil. defansif oynuyorlar. bi kenarda anılı isterdim. ben o cocuktan bişeyler olcagını düşünüyorum.

abi şans bulamaması yabancı fenomenliginden. emin ol o adamdan daha iyi oynar bu cocuk. samsun birde cok hücum yapan bir takım degil. defansif oynuyorlar. bi kenarda anılı isterdim. ben o cocuktan bişeyler olcagını düşünüyorum.
Behlul'u severim ben de Semih'le ikisi en sevdigim altyapi oyunculariydi bakalim ben de takip ediyorum maclarini

Sağ kanatta oynatıyor hoca Anıl'ı. Bance ve Zenke varken ileri ikilide oynatmıyor.

Bu adamı kiralık ver,ondan 10 kat kötü Sercan'ı takımda forvet oynat.Ne diyelim daha...

Ne yapıyor bu Samsunspor'da. Hiç ses seda yok.

Sakatmış galiba şuan. Mesut Bakkal şans verir mi bilmiyorum. Zenke var Bance dönüyor kupadan Gekas var.

Son 10 dk falan sokuyorlar arada. Hiç vermeye gerek yoktu bizde oynardı Anıl.

Batdal donecegine Anil donseydi keske.

samsunsporun tribün oyuncusu olmus durumda.

361 dk oynamış sadece. Bizde daha fazla şans bulurdu. Oynamatmayacaklarsa vermeye hiç gerek yok.

maç kadrosunda bile yok..anıl gibi biri için çekilmez bi azaptır hırsını düşünürsek..yaz kampı önemli : )

o banse denilen futbol zekası eksilerde olan adamı oynatacaklarına anılı oynatsalar daha fazla puanları olurdu.

küme düsmemeye oynayan bir ekipte yedek oyuncu bile degilmis.

küme düsmemeye oynayan bir ekipte yedek oyuncu bile degilmis.

bence samsun yanlış tercihmiş ve samsunun hocalarıda aptalmış.anılın yeteneğini görmenize bi konya maçı yetti. ama altyapıda bu adam artistin tekiydi.(iyi anlamda)gollleri jeneriklik,cezasahası içinde çok etkili ,affetmezdi. her fener maçı içerde ,dışarda yazardı. ama o cem sultan daha önde tutuldu.o da gitti zaten...kısacası anıl döndüğünde bence formayı alırsa şaşırmayın.

Cevap: #66 Anıl Dilaver

Bu yıl bize geri dönecek mi?

Samsun'da Çalışmayı fazla sevmeyen ve hocalarının oynattığı maçta isteneni veremeyen bir futbolcuydu,bana göre bize yaramaz.

istiyorlarsa 1 kez daha kiraya versinler ama bu yil hic isik vermedi

forvete M.Demir'i alsinlar en azindan bekledigimize degsin

batdal anıl baros sercanı ver muhammet demiri al...

Adam birakin kampi, kampa goturulmeyecekler listesine bile giremedi :D

Geri
Üst Alt