#66 Arda Turan

Hoca seni bırakmayacak sen bari de ki hocam faydalı olamıyorum oynatma beni diye

Gidip hoca lisansini yapsin ve antrenmanlara katilmasin. Takima bari zarari azalir.

Galatasaraylı Arda şu maçın 2. yarısına çıkmazdı.

Hollanda rejisi bile Arda bu macta oynadi mi diyebiliyorsa senin teknik direktorlugun sorgulanir. Gecmis gecmiste kaldi artik onumuze bakamiyoruz. Benim icin hocanin kredisi gecen sezonun bitmesiyle bitmisti zaten artik bundan sonra her kotu macta elestirecem oyle 3 yil bekleyim falan yok oyle bir kredisi zaten olamaz. 2 senedir rezil futbol var hep yoneticileri elestirecek degiliz. Sonucta o ekibin basinda hep ayni hoca varsa artik bazi seyleri sorgulamamiz gerek. Bir futbolcu kotu gununde olabilir bunlar cok normal ama bitmis oyunculari zorla oynatmak nedir? Alt yapidan bir cocuk koy sesim bile cikmaz en azindan genclere sans veriyor deriz. Ben mecburmuyum emekli olan herifleri izlemeye? Bu neyin inadi? Yeni yapilanma olacaksa ilk once Arda gibileri oynatmayacaksin bu kadar basit.

tek 1 olumlu hareketi olmadığı gibi 2. golde topu çok büyük oyun kurucuymuş gibi ayağında 5 sn tutup rakibin posyon almasını sağladı sonra anca baskı altındaki kılınca gitti top ve gol. bu adamı 11 oynatmanın esprisi geçen sezonun ilk yarısı ile tarihe gömüldü. en kritik 3 maçımızda 11 çıkmış oldu denizli malatya ve piesvi. ben 11de görünce sağ kanatta sekidikanın önünde tecrübeli biri olsun defansa yardım eder yine devrede feguli girer diye düşündüm. 5li defans 3 os. biri arda fln filan. ardanın da suçu yok aslında herif bitik. ben 8 aldığına ya da 8 alıyosa da geçen seneki alacaklarının fln eklendiğini düşünüyom zam yapılmamıştır. karakter olarak da takım içinde lider ve oyuncu/antrenör olması sebebiyle kalmasında sakınca görmedim. ama değil 11de belki de 18de olmaması lazım. hoca bugün bu tercihiyle takımı g.tten vurmuştur

Ben bu adamda suç bulmuyorum. Hatta zeki olduğu için daha çok kazanmasını istiyorum.

Sorun bunu her maç ilk 11de oynatan futbol dehasında.Belki 60dan sonra falan oyuna girse %1 fayda katabilecek seviyede bir adamı ilk11 oynatıp sözleşmesini uzattırıyor.Adam ne diyecek gerek yok sözleşmeye mi?

Geri
Üst Alt