- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.366
- 4.588
Atarim seni ondan sonra düsünürüm gerekce ye gerek var mi diyegerekçeli kararı mailime gönder
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atarim seni ondan sonra düsünürüm gerekce ye gerek var mi diyegerekçeli kararı mailime gönder
şikayet ederim seni nedensiz atarsanAtarim seni ondan sonra düsünürüm gerekce ye gerek var mi diye
suslanşikayet ederim seni nedensiz atarsan
Kimi kime sikayet ediyorsun dersem xd bana götze zu GS bild haberini bul yaşikayet ederim seni nedensiz atarsan
ne demek şimdi buKimi kime sikayet ediyorsun dersem xd bana götze zu GS bild haberini bul ya
seni ters yatırırım düz banlarım demek istiyorne demek şimdi bu
Bild'in sitesine baksana yoksa almancan yok mu?Kimi kime sikayet ediyorsun dersem xd bana götze zu GS bild haberini bul ya
Orada yok iste. Yoksa niye sorayim.Bild'in sitesine baksana yoksa almancan yok mu?
️
Olmayan seyi neden ariyorsun?Orada yok iste. Yoksa niye sorayim.

Burası Kurtlar Vadisi;
Türkiye'nin bu karanlık ve puslu vadisinde 1 yılda paylaşılan para;
Arda’nın Galatasaray’dan 500 bin dolar.
Akbaba’nın Galatasaray’dan 2 milyon dolar.
Terim’in Galatasaray’dan 2.45 milyon dolar.
Belhanda’nın Galatasaray’dan 4 milyon dolar.
Feghouli’nin Galatasaray’dan 4.3 milyon dolar.
Falcao’nun Galatasaray’dan 5,8 milyon dolar.
Şantaj ve haraçtan 100 milyon dolar.
Kaçak insan ticaretinden 200 milyon dolar.
Kumardan 1,5 milyar dolar.
Silah kaçakçılıgından 3 milyar dolar.
Tahvil, bono, döviz ve borsa monipilasyonundan 10 milyar dolar.
Uyuşturucu ticaretinden 40 milyar dolar.
Kayıt dışı diğer gelirleriyle birlikte konseyin kontrol ettiği para yaklaşık 125 milyar dolar.
hadi kardeşim bayern münih formunaBarcelonanın en iyi oyuncusu Arda Turanı alarak tüm takımın dengesini bozdu ve Bayern Munihe turu getirdi. Tesekkürler Terim.