#66 Arda Turan

konuşmayı dinlemeden yalan yanlış beyanat vermeyin insanlara.

erden başkan, ardayla başka bir transfer için telefonda 4-5 kez görüştüklerini ve milano'da transfer için bulunduğunu söyledi. hatta hakan çalhanoğlu da aynı isimle görüşmüş.
Alexis muhtemelen.

Arda gerçekten büyük yeteneğe sahip bir oyuncuydu. Çok geç anladı bir şeyleri anladı mı emin değilim ama muhteşem bir kariyer ile bırakabilirdi futbolu.

Boyuna rağmen kafa toplarına çok iyi vuruyordu. En büyük özelliklerinden biri de dar alanda çalım atması ve kayarak top çalması. Oyun zekası zaten çok yüksek. A.Madrid dönemindeki gibi hep fit ilerleseydi çok iyi olurdu onun için. Barcelona yanlış karar oldu. Oradaki oyuncuları kesmesi zaten zordu ve biraz da sponsor transferiydi. Onun yerine EPL yapsaydı bence yine başarılı olurdu. İtalya ve EPL de onun için çok uygun liglerdi.

Vay be, mlada boleslav maçını daha dün gibi hatırlarım. O dönem kimi gördüysem bu çocuk çok büyük futbolcu olacak demiştim. Hatta ilk kez formama isim yazdırmıştım #66yı. Keşke daha çok şampiyonluk yaşasaydık beraber. Yaşlanmışız be… acısıyla tatlısıyla teşekkürler AT66

Arda Turan: "Ben Galatasaraylıyım. Buranın evladıyım. Ve Galatasaray'ı seviyorum."

1663180184461.webp

“Mutlu haftalar”

IMG_9151.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tüm süreç bu adamın kulübün kapısından girmesiyle başladı. İzin vermeyecektik biz Galatasaraylılara yazıklar olsun.

F.T.'nin bu tip mücadeleleri kazanması hep kulübü dibe batırıyor.

Geri
Üst Alt