#66 Arda Turan

Bunu takımın başında görmek isteyenler neyin kafasını yaşıyor. Leş gibi hocalık yapıyor Eyüpspor 'da.

eski Gs topçusu diye yoksa sezonun hocası Thomas Reis net şekilde adam hiç transferi olmadan 3.sırada

arda turan da iyi ama daha çok ekmek yemesi lazım 3-5 haftada buraya hoca olunursa bu koltğun değeri kalmaz

2 sene once nuri sahine yazilanlarin aynisi yaziliyor yaw :d

Terim basimiza bela etti bu herifi, barismayacakti

Gayet iyi hocalık yaptı, Okan ilk yıllarında Elazığla falan takılıyordu, Arda benzer kalitede kadroyla kafaya oynattı kısa süre de olsa.

Maddi sorunlar yaşıyor Eyüp; iyi durumda bile sayılırlar. Bize gelmesi için zaten erken, Avrupa’da kıytırık takımlarla çalışıp kendini geliştirmeli önce.

Tabi şu haliyle bile 3te 1i maliyetli tjkye ezilmezdi en azından sahada bu kadroyla.

Şu an ligdeki tüm Türk hocaların futbola çalışan kafası Arda'nın çeyreği eder.

Çok zeki topçuydu çok zeki bir hoca olacak, kk hocammmm.

Arda Turan'ı istemek başka bir adamcılığın içine düşmek demek.. Bizi bugün bu hale getiren hastalık liyakatsizlik ve adamcılık.. Yerlilere alternatifin bilerek bırakılmaması.. Teknik edipte hiçbir profesyonel adamların olmaması ve dolayısıyla yaşanan performans düşüşleri ve sistemsizlik..

Arda Turan'a göre lig tamamen yerlilerden kurulmalıymış.. Yabancı sayısı azaltılmalıymış vs..

Teknik bilgisi çok üst düzey olsada bu kafası yüzünden aynı adamcılığın içine düşeriz..

Zeki bir hoca çok çalışıyor ve kendini geliştiriyor en iyilerden öğrendi bu işi doğru zamanda yollarımız mutlaka kesişmeli

Okan bu Eyüp’ü küme düşürürdü. Okan’dan iyi hoca. Gerisi beni ilgilendirmez.

Arda Turan'ı istemek başka bir adamcılığın içine düşmek demek.. Bizi bugün bu hale getiren hastalık liyakatsizlik ve adamcılık.. Yerlilere alternatifin bilerek bırakılmaması.. Teknik edipte hiçbir profesyonel adamların olmaması ve dolayısıyla yaşanan performans düşüşleri ve sistemsizlik..

Arda Turan'a göre lig tamamen yerlilerden kurulmalıymış.. Yabancı sayısı azaltılmalıymış vs..

Teknik bilgisi çok üst düzey olsada bu kafası yüzünden aynı adamcılığın içine düşeriz..
Adamcılıkla önemli bir noktaya değindin.

Sırf Ayhan'in oğlunu takımına alması bile bunu özetliyor mesela. Ayhan rica etmiştir bu da tabi Ayhan abim başım üstüne, alıp oynatırız tabi ki sen dert etme diye almıştır takıma.

tekke de fb'den nefret ediyordu ama sonucu gördük.

tabiki elinden geleni yapacaktır ama takımının gücü yetmez bence.
Arda yenemeyeceği takımları iyi 1 savunma yaparak oyunu kitlemeyi iyi biliyo kanks.Yenmeye çalıştığı zaman sıkıntı oluyo.1 Puan için oynarsa bence rahat alır.Ts'ye ben Maç öncesi güvenmiyodum Fatih Tekke geçen Maç'ta hem taraftara laf söyledi hem de bazı futbolculara laf söyledi.Yazın toparlanır onlar toparlanırlarsa :D

Arda yenemeyeceği takımları iyi 1 savunma yaparak oyunu kitlemeyi iyi biliyo kanks.Yenmeye çalıştığı zaman sıkıntı oluyo.1 Puan için oynarsa bence rahat alır.Ts'ye ben Maç öncesi güvenmiyodum Fatih Tekke geçen Maç'ta hem taraftara laf söyledi hem de bazı futbolculara laf söyledi.Yazın toparlanır onlar toparlanırlarsa :D
atanı thiam
tutanı berke
sol beki caner
sağ açığı emre mor

bunlara ne diyorsun?

takımın yarısı güvenilir isimler değil diyorsun ama arda puan alır diyorsun kanks yav :D
:D
akasya-durağı-sinan-9.webp

Geri
Üst Alt