#66 Arda Turan

Lan daha 2 hafta önce shaktardan 10 kati daha dusuk maliyetli takimla puan puana demiyormuydunuz? Hangi ara 10 puan fark oldu? Ulan gsc!

Ardadan ne kadar nefret ettiğimi bilenler bilir ama aslolan gsdir

Ben oynattığı oyunda ışık gördüm (alıcı gözle ilk kez palace maçını izledim yarım saat)

Fabregas ve başka bazı tdler var asıl istediğim ama onlar olmayacaksa kendisinin denenmesine hayır demeyeceğim

Olacak gibi değil ama keşke olsa belki bulduk bunuyoruz modu oluyor ama Okan hoca senede 4-5 maç dışında takımı rölantinin üstüne çıkaramıyor. Saha kenarında bi canlandırma bir hareket yok. Bekleniyorsun Ardaaa Arda Turaann

Okan'ın başarısız olduğu bir dönem gelmeli böyle isimler, öyle bir evrede gelmeyen adam hapı yuttu kim olursa olsun 2 tane maç üst üste beraberlik alsan gs kariyerin sonsuzluğa yol alır. İyi kötü kızıyoruz ediyoruz ama çıtayı çok yüksek bir yere koydu adam şu takıma bundan sonra gelecek td'in vay haline ayağının bile kaymaması lazım.

Arda Turan bir iki sezon daha orada kalsın, şampiyonlar ligi tecrübesini de orada tatsın daha hazır halde getirelim

Arda'nın yıldız oyuncu yönetimini görmeden takımın başına getirmek risk olur.

Elbet bir gün Galatasaray hocası olacaktır. Okan Buruk ile kıyaslamak ikisine de haksızlık. Gereksiz bir kutuplaşma.

Muhtemelen bir sezon daha Shakthar'da devam eder.

Umarim Sampiyonlar Ligine gidebilir. Kendisi icin gerekli bir tecrübe.

Geri
Üst Alt