#66 Arda Turan

topun kıymetini biliyor
ayağına top gelince tek güven veren oyuncu olmasına gülsek mi sevinsek mi üzülsek mi belli değil

topun kıymetini biliyor
ayağına top gelince tek güven veren oyuncu olmasına gülsek mi sevinsek mi üzülsek mi belli değil

Adam 15 yıldır ayağına gelen her topta güven veriyor zaten. Sahada olup mağdur ettiği bir camia yok. Önemli olan ne kadar sahada kaldığı ki bizde bu süre bayağı uzun olacak gibi hayırlısıyla.

Kendini affetirmeye ant içmiş işte, adam finansal olarak bitirdi zaten torunların torununa kadar garanti. Bizim için sahada!

Bir yere daha dikkat çekmek istiyorum. Takıma abilik,takımdaşlık ve ruh katıyor. Yerlileri yabancılara daha da yaklaştırdı, gençlere destek ve örnek, vs.

İyiki dedirtiyor. Umarım kupayı kaldırdığı resimle ölümsüzleşir

Müthiş adam ya top saklıyor. Takımı rahatlıyor. Hele kayarak aldigi topların hayranıyım. Bitik hali bile ligin üstünde. Gelmesini hep savundum. Yanıltmadı ADAM..

Lige ilk 11 çıktığı son maçlara bakıyorum Sivas maçında iyi oyun ve gol Göztepe maçı iyi oyun ve gol Trabzon maçı iyi oyun ve gol

Ne diyelim tebrik etmek lazım herkesin ümidini kestiği yerde Arda yeniden doğdu resmen

Iyi takip edin bu herifi

Sinema falan kapatirsa yakariz burayi yakariz

takımın top oynamayı bilen 2 kişisi
EqQWlXhWMAAb6DZ.webp

Geri
Üst Alt