- 12 Ocak 2013
- 50.638
- 59.917
- 4.323
Çok özlemiş Galatasaray'ı helal olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu şampiyonluğu en çok sen hak ediyorsun kaptan.
Yıllar önce instagramdan sana yazdığım şeyleri gördüm de, şükürler olsun bugün geldiğin noktada çok sevdiğin Galatasarayla ve camianla barıştın..
Ardaya bu kadar kızmamızın nedeni onu çok sevmemizdi. Benim gibi 2008 yıllarında yeni yeni maç izleyen gençlerin sahada kendini gördüğü, içimizden biriydi. Bir Galatasaray taraftarı ve aşığıydı. Bayrampaşa gibi bir yerde mahalle kültürüyle büyüyen duygusal bir gencin bir anda bu kadar şöhreti kaldıramaması, yürüdüğü yollarda hata yapmasını sineye çekemedik...
Arda'nın yaptığı şeylerin on katını yapanlar asla gündem olmadı, çünkü siyasi görüşlerini belirtmediler. Gökhan Töre adamın ağzına silah dayadı, hakan çalhanoğlu korkudan altına işedi. Medyada şuan gökhanın adı bile anılmıyor. Sırf Galatasarayın evladı olması ve siyasi görüşü bazı kitlelere ters geldiği için denilmeyen şey bırakılmadı. Bu adamın sevgilisiyle çok fazla cinsel ilişkiye girdiği için top oynayamadığı söylendiğinde 21-22 yaşında felandı sanırım.
Kendisi çok duygusal olduğu için profesyonel hayatta yapılmaması gereken hatalar yaptı. Sanki ilk kez bir futbolcu gece kulübünde olay çıkarmış gibi olayın iç yüzü bilinmeden günlerce ülke gündemi oldu. Burak Yılmaz alkollüyken araba kazası yaptığında 2 gün konuşuldu. Ne yazık ki biz de bütün bu medya algısına boyun eğdik. Linç kültürüne uyarak umarsızca linçlemeye devam ettik.
Ama kendisi asla Galatasaray camiasına yanlış yapmadı. Burda bir çoğumuzun hatta en çok ben Galatasaraylıyım diyen kişinin bile kabul edeceği teklifleri reddetti. Yanlışı olduysa Fatih hocaya oldu çok şükür onu da çözdüler. Kendisi bu tribünlerden küfür yerken bile ben Galatasaraylıyım, burası benim camiam demekten geri çekinmedi.
İnşallah bu yıl şampiyon olduğumuzda, en çok senin için sevineceğim. Galatasaray bir futbolcu kazanmaktan çok daha fazlasını kazandı. Fatih hocam artık seni yalnız bırakmayacak aslan abim.
Verdiğin emekleri de çabayı da görüyoruz. Allahım bunu bize de sana da nasip etsin inşallah.
#66 - Altıntepsinin Gururu
Galatasaraylı olarak yakıştıramadım.Almışsın yanına Marcao'yu şu stat yasağı geçsin de maça gidelim hep beraber söyleyelim..