#66 Arda Turan

Ekstra çalışması, maç öncesi evde geçirmesi gereken geceyi floryada geçirmesi taktir edilesi davranış. Yeteneklerini gösteremese de gayretini gözden kacirmamamiz gerekiyor. Cezası bitsin gene 11 e yazar terim ardayı. Görürsünüz.

Gs formasını giyen en azından yerlilerden görmek istediğimiz küçük nuanslar bunlar işte. Şunları yap taraftarın kalbinde arda gibi tonla hata yapmış adam dahi olsan yer ediniyorsun. Göz boyama vs ne derseniz diyin oraya gelip kafayı dinlemesi maç öncesi konsantrasyonu bile yeter.

Bilmiyorum bana Gs da forma giymek büyük nimet gibi geliyor. Empati yapıyorum sabah akşamı orda geçirirdim herhalde. Evli değilsen şu pandemi şartlarıni da düşünürsek kampı floryaya kurardım. Oradakilere personelle samimiyetin bile aidiyet için fazlasıyla yeterli. O aidiyet hem sana hem kulübüne başarıyı er yada geç getirecektir.

GSC Mobile App

2 hafta önce 34 oldu kendisi. hemen hemen 3 yildir düzenli olarak forma giydigi yok. fizik olarak düzenli olarak oynayanlar icinde en kötüsü kendisi. süper lig temposunda 45 dakikayi bile cikaramiyor. tabiki calisacak. hoca sevmese bu kadar forma vermezdi. arkada taylan-luyi-marcao ve savunma destegi saglayan kanatlar varsa orta sahada kolay maclarda iyi top dagitabilir ama cikip mac almasini beklemek haksizlik olur. akbaba ve falcao gibi isimlerden 100 kat daha faydali oldugu kesin ama.

Arda takımı ileri taşımada bence iyi iş yapıyor. Özellikle bekleri oynatma konusunda bu halinda bile ligimizde bence ondan iyisi yok. Kondisyonu istediğimiz seviyeye çıkmayacağı aşikar fakat forma ve arma için savaştığı açık ve net

barçadaki gibi orta sahanın ortasında oynasın ileri dönük
belhanda ile olmuyor, futbol aklı ile hücuma daha etkili kalkarız. sağda kerem oynamalı ki işleyen düzen bozulmasın.
çetsonla taylan fizikalite eksiğini bi nebze kapatır diye düşnüyorum.

Ekstra çalışması, maç öncesi evde geçirmesi gereken geceyi floryada geçirmesi taktir edilesi davranış. Yeteneklerini gösteremese de gayretini gözden kacirmamamiz gerekiyor. Cezası bitsin gene 11 e yazar terim ardayı. Görürsünüz.

Gs formasını giyen en azından yerlilerden görmek istediğimiz küçük nuanslar bunlar işte. Şunları yap taraftarın kalbinde arda gibi tonla hata yapmış adam dahi olsan yer ediniyorsun. Göz boyama vs ne derseniz diyin oraya gelip kafayı dinlemesi maç öncesi konsantrasyonu bile yeter.

Bilmiyorum bana Gs da forma giymek büyük nimet gibi geliyor. Empati yapıyorum sabah akşamı orda geçirirdim herhalde. Evli değilsen şu pandemi şartlarıni da düşünürsek kampı floryaya kurardım. Oradakilere personelle samimiyetin bile aidiyet için fazlasıyla yeterli. O aidiyet hem sana hem kulübüne başarıyı er yada geç getirecektir.

GSC Mobile App

Böyle davranmaya mecbur çünkü bitti, yok oldu, dibe vurdu yine de çok büyük bir hatayla takıma alındı. Artık kafa kaldıramaz sesini çıkaramaz mecbur böyle davranmak zorunda.

Kendini toparlamaya devam reis! Sene sonu seni tekrar Madrid Barcelona falan yollariz belki

arda turan arda turan arda turaaan aaarda turaaaaan
arda turan aarda turaaaan arda turan aarda turaan

Arda’nın hiç birşeye ihtiyacı yok. Sadece bizim gibi fanatik Galatasaray’lı. Para pulu zaten kazanmış kazanacağı kadar. Şahsen geçmişinde ki hataları bende çok eleştirdim. Ama insanlar hata yapar. Bizde yapıyoruz iş hayatımızda. Önemli olan hatadan vazgeçmek. Arda’da bunu yaptı. Bide futboldan sonra muazzam katkı verecektir belki sportif direktör olarak. En azından transferlerden sorumlu filan olabilir.

Alta da yazmışlar arda takımın kimyasını bozar diye istemeyenler vardı adam takimin kimyasını düzeltti. İyi oyuncular bile yetmiyor eğer oyuncular kendini takımda ait hissetmediği sürece. İsim olarak iyi oyuncularımız var aidiyet oluştu gibi hoca da terim olunca içim fazlasıyla rahat.

GSC Mobile App

takımın birlikteliği için iyi işler yapıyor gibi görünüyor

umarım bu liderlik rolünü kötüye de kullanmaz

mesela seneye alman hocamıza karşı

Geri
Üst Alt