#66 Arda Turan

göt göbek olacağını beklemiodunuz heralde 1 aydır idman yapıyor

Arda’nın götü fiziksel yapısına uygun. Gayet normal yani.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6a2fe89.webp

bu günlerde çok duygusalım böyle dokunaklı postlar paylaşmayın lütfen :D

Türk futbolcular arasında en iyi kariyer ve seviye sende. Atletico Madrid ve Barcelonada yaptıkların, Falcao ile yaptıklarını iyi biliyorsun. Sana çok güveniyorum. Belki Messi Neymar Suarez Rakitic Iniesta Koke Busquets olmayacak seninle ama Falcao Feghouli Okay Etebo Emre Kılınç var. Sendeyiz Ardam ! Senin sezonun olsun
IMG_-rq2xtl.webp
IMG_-r9a7h7.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yılın transferi emre abisinin gözdesi takımı içten bitirecek hamlelerini daha başlamadı.
Yönetim ve Hoca'dan buna sıra gelmiyor ki.

Aramızdaki 1907Arif’lerin hedefinde bu yıl Arda ve Fatih Hoca var. Kendi değerleri olan bizim beslememiz b.oğlu karakterinde birini yere göğe sığdırmayacaklar. Çünkü yönetim taraftar ve takım arasında birlikteliği sağladıkları anda psikolojik üstünlük sağlayacaklarını biliyorlar; hatta bu konuda daha da ileri giderek Anadolu takımları yönetimlerinin de desteği için ellerinden geleni yapıyorlar. Sıra Galatasaray’a gelince Galatasaray’ı içten bölüp iyice demoralize etmeye çalışacaklar.. TFF, Anadolu takımların yaklaşımı belli, yönetim ise bu yıl yönetme becerisini kaybetmiş gibi.. ama her Galatasaraylının güvendiği Fatih terim var ve tüm hatalarına rağmen takımı ayakta tutacak olması ve sahada da Arda liderlik edecek olması güvence iken; adamlar elbette boş durmayacak.. iyice dikkat edin başladılar iftiralara.. ve bu iftiralar karalamalar ya eleştiri yada ironi adı altında daha da artarak devem edecekler. Ama her cümleleri onları ele veriyor..

Siz ama kardeşim mesaj sayısı yüksek deyip içimizdeki 1907Arifleri Galatasaraylı diye kollamaya devam edin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt