#66 Arda Turan

keyifliydi yani ne kadar devamlılık olur muamma ama takımda zaten kesicek dogru düzgün oyuncu grubu yok

Senin demene göre seneye 30 milyon euroya iteleriz biz bunu öyle bir topçu anlattın yani

Geçen senenin 6.'sı olan takımdan 3 oyuncuyla kıyasladım, fiziki durumu hariç safi oyuncu kalitesiyle bunlardan iyi olduğuna şaşırmamak lazım. Zaten o sıkıntıları olmasa bizim kapıdan 2025'ten erken de girmezdi.

Beklentimin üzerindeydi. Tabi abartmaya gerek yok çünkü hiç beklentim yoktu :D Leş, çöp gibi yorumları görünce şaşırdım yanlış başlıkta mıyım diye. Rotasyonda iş yapacak gibi duruyor. Hizipçilik yapmazsa tadında bırakır formayı.

iki senedir arda arda diye yırtındık forumda sonunda geldi ve klasını gösterdi. belliydi böyle olacağı. kendisini futbola verirse faal olarak oynayan en etkili türk futbolcudur kendisi. zaten kariyeri ortada

Yavaş yavaş maç temposunu bulacaktır fizik açıdan hiç eksiği yok ama maç temposu başka bir olaydır. Böyle devam ederse sen eskiye biz deliye sözünün karşılığı olacak gibi duruyor.

Ben beğendim, gayet iyiydi oyuna hırs, dinamizm ve yaratıcılık kattı. Takıma zaman zaman kaptan gibi seslenip aktive etmeye çalıştı. Sürpriz driplinglerini özlemişim. Zaten sorunu yeteneği değil mental açısı idi, umarım bozmaz üstüne koyarak devam eder.

1. Transferinden önce girdigi calisma temposunu ve disiplinini korur

2. Aptalca hareketler yapmaz ve medyaya malzeme vermez

3. İktidari yalamaktan ve siyasete burnunu sokmaktan vazgecip sadece futbola odaklanir

ise 2 sezon daha oynayip Galatasarayli Arda olarak futbola veda edebilir, biz de kendisinden razi oluruz.

AKP saksakciligi yapar, adamlik dangozluguyla raconculuk oynarsa milyonlarca Galatasaraylinin hakli psikolojik lincine ugrar ve kuyruguna teneke baglanarak gönderilir.

Büyük kaptann.. Futbolu bırakana kadar burada ve tarih yazacak.

takımda topu rahatlatacak tek isim şu an. her maç oynayabildiği kadar oynamalı, fiziksel anlamda zorlu gececegini düşündüğümüz ve önde oldugumuz maçlarda kenardan girip oyuna katılırsa çok iyi katkı alırız maçı bitirme anlamında.

Moderatör tarafında düzenlendi:
2.yarıda gayet iyiydi.Yeri gelecek yedek olarak 60 dan sonra girer takımı rahatlatır.Maç eksiğini kapatırsa takıma yararlı olacağını düşünüyorum.

Geri
Üst Alt