#66 Arda Turan

Fizigini toparlarsa cok katki verir. Sahada düşünmeden yaptığı tek hareket yok. Ama iste o fizik engelliyor.
Umut fizik toparlanır..
Ama oyun zekası öyle kolay kazanılmaz..
Oyun aklı olan 1 oyuncu bile nasıl farkettirdi gördünüz mü?
Fiziği de şöyle örnek vereyim.
Corona döneminde spor salonları kapalı olduğu için hayatımda ilk defa yüzde 14-15 yağ oranının üstüne çıktım..
Fakat 1 Haziran’dan günümüze kadar olan periyotta yağ oranım 10 civarına indi.Üstelik naturel, liğme liğme ve paramparça..

Arda da 1-2 aya tamamen istediğimiz gibi olacaktır.Florya gibi bir yerde , bir sürü bu işin duayeni var.Kendi de istiyor ben gözlerinde gördüm o isteği..2 ay bile o fiziğe kavuşmasına yeter..

Umut fizik toparlanır..
Ama oyun zekası öyle kolay kazanılmaz..
Oyun aklı olan 1 oyuncu bile nasıl farkettirdi gördünüz mü?
Fiziği de şöyle örnek vereyim.
Corona döneminde spor salonları kapalı olduğu için hayatımda ilk defa yüzde 14-15 yağ oranının üstüne çıktım..
Fakat 1 Haziran’dan günümüze kadar olan periyotta yağ oranın 10 civarına indi.Üstelik naturel, liğme liğme ve paramparça..

Arda da 1-2 aya tamamen istediğimiz gibi olacaktır.Florya gibi bir yerde , bir sürü bu işin duayeni var.Kendi de istiyor ben gözlerinde gördüm o isteği..2 ay bile o fiziğe kavuşmasına yeter..

Ustad Arda'nın fiziği suan da iyi ama maç kondisyonu sıkıntı. Bekleyelim.

Ben bugün iyi mi değil ni çok kestiremedim. İlerleyen maçlarda katkısını göreceğimize inanıyorum.

El kol hareketleriyle takım arkadaşlarına talimat yağdırması çok yanlış.. arkadaşlarına karışacağına kendi oyununa baksın..

Finali bu ligin en iyi santraforu ve en iyi sol iç/sol açık oyuncusu ile yapalım..
Radamel Falcao ve Arda Turan..
7 sene sonra tekrar buluştular.
Falcao attığı goller ve yaptığı asist ile, Arda klas ötesi oyunu ile neden dünya starı olduklarını gösterdiler..
Böyle devam Bitirim İkili daha yeni başladik.
PhotoCollage_20200912_233030403.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fena degildi bu mac. bende sevmiyorum ama abartmayalim. 60.dk dan sonra zaten dogal olarak pili bitti. defansif iyi oynadi

"Putperestlerle savaşırken elinde bir devenin çenekemiğini bulundurur, yanında bu çene kemiği olmadıkça düşmanlarıyla savaşmazdı. Susadığı zaman bu çene kemiğinin içindeki bir taştan tatlı su akar ve o da içerdi. Kendisi çok kuvvetli olup hiçbir bağla bağlamak onu zaptetmiyordu "
290920191128525794588_2.webp

Geri
Üst Alt