#66 Arda Turan

Rehabilitasyona devam. Biraz da yedek kulubesini işgal etsin. Gençlere şans vermemeye devam

Allah bereket versin haftalık harçlığını cebine attı Fatih hoca sayesinde

Adamlar Davidson ve Bareiro ile oynarken biz bunun gibi futbolcu eskisi ile ugrasiyoruz. He donunda sallayacakti ligi.

Başkan diretmeseydi 1.5-2 milyon Euro’da buna verirlerdi Apo hoca ikilisi sanırım.

GS sözlükte baya bir fanboyları var bunun. Olumsuz yazanları eksi manyağı yapıyorlar, sonra da mesaj kutusunda zırlıyorlarmış.

Başkan diretmeseydi 1.5-2 milyon Euro’da buna verirlerdi Apo hoca ikilisi sanırım.
Vermediklerini nerden biliyorsun?
Primleri açıklamadik ki?
Arda ve donk'u bu sezon ki sözleşmelerinin çok mahsum olduğunu düşünmüyorum.

Evlat sevici hoca, takım 10 kişi oynarken puan kaybetme pahasına 90.dakikasa evladını oyuna alıyorsa eğer maç başını düşündüğü içindir.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Vermediklerini nerden biliyorsun?
Primleri açıklamadik ki?
Arda ve donk'u bu sezon ki sözleşmelerinin çok mahsum olduğunu düşünmüyorum.

Evlat sevici hoca, takım 10 kişi oynarken puan kaybetme pahasına 90.dakikasa evladını oyuna alıyorsa eğer maç başını düşündüğü içindir.

bir an evvel
KURTULSAK !!
Hocam Fatih hocayı eleştiriyorsun hoş biz de öyle ama zamanını hep aynı şeye harcama.
" sözleşmelerinin çok mahsum..."
masum gibi çok revaçta bir kelimeyi bile yanlış kullanacak kadar uzaksın hayata.
sabah kalk Fatih hoca böyle akşam yat Arda şöyle...
Olmuyor inan nefret yakışmıyor güzel yüreklere.
Arda 90.dakikada girdi diye mi puan kaybedildi bu kadar ön yargılı olma hocanın hatası diagne yi almasıydı onun yerine çook önceden ardayı alsa o baskıyı yemezdik.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocam Fatih hocayı eleştiriyorsun hoş biz de öyle ama zamanını hep aynı şeye harcama.
" sözleşmelerinin çok mahsum..."
masum gibi çok revaçta bir kelimeyi bile yanlış kullanacak kadar uzaksın hayata.
sabah kalk Fatih hoca böyle akşam yat Arda şöyle...
Olmuyor inan nefret yakışmıyor güzel yüreklere.
Arda 90.dakikada girdi diye mi puan kaybedildi bu kadar ön yargılı olma hocanın hatası diagne yi almasıydı onun yerine çook önceden ardayı alsa o baskıyı yemezdik.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sende haklısın be Osman Renktaş.

Hocayı ve evlatlarını savunacak bişey kalmayınca bari dil bilgisi, imla kuralları vs. Üzerinden vurayım demişsin :)
Telefondan Hızlı şekilde cevap verince böyle hatalar olabiliyor.

Bu iş nefret filan değil.
Buradaki herkes gibi benim içinde en büyük sevda GALATASARAY ve hayatımda büyük bir yeri var.
Bu sebeple; tünelin ucu kötü bir yere çıkınca üzülmek istemiyorum

Göz göre göre GALATASARAY'a zarar verenleri eleştirmek ve bariz şekilde hata yapanları işaret etmek , nefret değildir.

Aynısını zamanın da yağlı surat içinde yaptım.
Çünkü gerçekten zarar verdiğini bir çok kişi göremiyordu.
Şimdi onun pisliklerini çekiyoruz ki; ft'nin ardında bıraktığı enkazlari sen benden daha iyi biliyorsundur.

bir an evvel
KURTULSAK !!

Gayet olumlu oynadı işini yaptı.

Geri
Üst Alt